Firms.bg
Търси

Импровити ЕООДЕИК: 205412846, гр. Бургас, Бургас

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.01.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
Импровити ЕООД
Изписване на чужд език
ImproVT Ltd.
Дата на регистрация
28.10.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205412846 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ул. „Апостол Карамитев“, №10, етаж 5, оф. 13
Предмет на дейност
информационни услуги (консултации, планиране, проектиране, обработка на данни). дейности в областта на информационните технологии (проверка, модификация, тестване, програмиране, интеграция, разработка на софтуер, уебсайтове, приложения).консултантски услуги (бизнес, структури, нr планиране. аналитична работа (анализ и проучване на пазара). административни услуги. маркетингови услуги и реклама. туризъм и операторска дейност. агенция за набиране на персонал и посредничество.търговия (покупка, препродажба, включително онлайн продажби).фотография, преводи. сделки с недвижими имоти (покупка, изграждане на обекти, продажба, наем, агентска дейност). производство и предоставяне на услуги по производство на софтуер, аудио, видео продукти и техните компоненти, търговия със софтуер, софтуерни продукти, административни и посреднически услуги, маркетинг и реклама, придобиване на стоки или други вещи с цел препродажба в оригинал, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж и оборудване на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем информационни технологии и услуги, рекламни, програмни, импресарски и други услуги, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство, екскурзоводство, транспорт, развлечения, бизнес, посредническа дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, комисионни, спедиция, склад и транспортна дейност, лизинг, външнотърговска дейност - внос и износ, външнотърговска дейност и маркетинг, лицензионна дейност; контрол на инвентара; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), то дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).
Управители/Съдружници
  • наталия б.
Едноличен собственик на капитала
наталия б.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма Импровити ЕООД (ImproVT Ltd.) с ЕИК/ПИК 205412846 е основана на 28.10.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ул. „Апостол Карамитев“, №10, етаж 5, оф. 13, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. Импровити ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205412846 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 28.11.2018 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АСЕРВИКО
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ул. „Апостол Карамитев“, №10, етаж 5, оф. 13
    Предмет на дейност
    търговия на едро с резервни части и компоненти за транспорт, търговия на едро с оборудване, ремонт на оборудване, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство, екскурзоводска дейност, транспортна дейност, аниматорска дейност, предприемаческа, посредническа дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
    Изписване на чужд език
    “ASERVICO’’ LTD
    Едноличен собственик на капитала
    куанг н.
    Капитал
    2
    Основана
    28.10.2018
    Управители
    Внесен капитал
    2
  2. 8.04.2019 г.

    Управители
    куанг н.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ул. „Апостол Карамитев“, №10, етаж 5, оф. 13
  3. 30.09.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205412846
  4. 1.10.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205412846
  5. 17.01.2024 г.

    Име на фирма
    Импровити
    Изписване на чужд език
    ImproVT Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ул. „Апостол Карамитев“, №10, етаж 5, оф. 13
    Предмет на дейност
    Информационни услуги (консултации, планиране, проектиране, обработка на данни). Дейности в областта на информационните технологии (проверка, модификация, тестване, програмиране, интеграция, разработка на софтуер, уебсайтове, приложения).Консултантски услуги (бизнес, структури, HR планиране. Аналитична работа (Анализ и проучване на пазара). Административни услуги. Маркетингови услуги и реклама. Туризъм и операторска дейност. Агенция за набиране на персонал и посредничество.Търговия (покупка, препродажба, включително онлайн продажби).Фотография, преводи. Сделки с недвижими имоти (покупка, изграждане на обекти, продажба, наем, агентска дейност). Производство и предоставяне на услуги по производство на софтуер, аудио, видео продукти и техните компоненти, търговия със софтуер, софтуерни продукти, административни и посреднически услуги, маркетинг и реклама, придобиване на стоки или други вещи с цел препродажба в оригинал, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж и оборудване на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем информационни технологии и услуги, рекламни, програмни, импресарски и други услуги, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство, екскурзоводство, транспорт, развлечения, бизнес, посредническа дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, комисионни, спедиция, склад и транспортна дейност, лизинг, външнотърговска дейност - внос и износ, външнотърговска дейност и маркетинг, лицензионна дейност; контрол на инвентара; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), то дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).
    Едноличен собственик на капитала
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206111123“ДЛ-ТЕХ” ЕООД

гр. София, Столична

коваленко о.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
831657023Крона ООД

гр. София, Столична

коваленко о.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.