Firms.bg
Търси

ЛТД ЛОГИСТИКА ООДЕИК: 205404365, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.11.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛТД ЛОГИСТИКА ООД
Изписване на чужд език
LTD LOGISTIC
Дата на регистрация
21.10.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул.НЕЗАВИСИМОСТ, №2
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия и свързаните с нея специфични търговски операции, бартер, реекспорт, международен и вътрешен автомобилен транспорт, лизинг, международна и вътрешна спедиция и транспорт, складова дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на селскостопански и промишлени стоки с цел продажба, вътрешен и международен туризъм и свързаните с него сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламна дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, куриерски услуги, логистични услуги, автосервиз, консултантска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, валутни сделки след съответното разрешение, информационна дейност, управление и експлоатация на заведения за обществено хранене, на обекти за производство и търговия с промишлени и хранителни стоки, в т.ч. бързи закуски и сладкарски изделия, тестени закуски, пакетирани стоки, храни от растителен и животински произход, топли напитки, безалкохолни напитки, пиво, вино и др. високоалкохолни напитки, цигари и тютюневи изделия и др. стоки; търговска дейност - внос и износ, производство, преработка, реализация и търговия със селскостопанска продукция и субпродукция от растителен и животински произход, пътнически, товарни и транспортни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон, като дейностите за които са необходими лиценз и/или разрешително, ще бъдат упражнени след получаването му.
Управители/Съдружници
  • делян й.
  • тихомир ц.
  • люцкан м.
Съдружници
Капитал размер
30 лв. (внесен капитал: 30 лв.)

Резюме

Фирма ЛТД ЛОГИСТИКА ООД (LTD LOGISTIC) с ЕИК/ПИК 205404365 е основана на 21.10.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул.НЕЗАВИСИМОСТ, №2, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева. ЛТД ЛОГИСТИКА ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 21.11.2018 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    делян й.
    Внесен капитал
    30
    Име на фирма
    ЛТД ЛОГИСТИКА
    Изписване на чужд език
    LTD LOGISTIC
    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия и свързаните с нея специфични търговски операции, бартер, реекспорт, международен и вътрешен автомобилен транспорт, лизинг, международна и вътрешна спедиция и транспорт, складова дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на селскостопански и промишлени стоки с цел продажба, вътрешен и международен туризъм и свързаните с него сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламна дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, куриерски услуги, логистични услуги, автосервиз, консултантска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, валутни сделки след съответното разрешение, информационна дейност, управление и експлоатация на заведения за обществено хранене, на обекти за производство и търговия с промишлени и хранителни стоки, в т.ч. бързи закуски и сладкарски изделия, тестени закуски, пакетирани стоки, храни от растителен и животински произход, топли напитки, безалкохолни напитки, пиво, вино и др. високоалкохолни напитки, цигари и тютюневи изделия и др. стоки; търговска дейност - внос и износ, производство, преработка, реализация и търговия със селскостопанска продукция и субпродукция от растителен и животински произход, пътнически, товарни и транспортни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон, като дейностите за които са необходими лиценз и/или разрешително, ще бъдат упражнени след получаването му.
    Съдружници
    Основана
    21.10.2018
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул.НЕЗАВИСИМОСТ, №2
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    30

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126732670"ПЪРПЪЛ" ООД

с. Покрован, Ивайловград

тихомир ц.

Съдружници

Виж още
203063876ВЪЛНА ИДЕИ ООД

гр. Добрич, Добрич

люцкан м.

Съдружници

Виж още
206025012СТАНТИХА ООД

гр. Добрич, Добрич

тихомир ц.

Съдружници

Виж още
207407036ТОТАЛС 1979 ЕООД

гр. Варна, Варна

тихомир ц.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207658316Булет 9х19 ООД

гр. София, Столична

тихомир ц.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.