Firms.bg
Търси

ЯРД - Д ООДЕИК: 205402987, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.02.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЯРД - Д ООД
Изписване на чужд език
YRD - D LTD
Дата на регистрация
21.10.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205402987 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БРЕЗНИК, №1, вход А, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
шофьорски курсове за всички видове категории; извънкласна подготовка от първи до дванадесети клас по всички предмети и дисциплини в т.ч. подготовка за матури и кандидат студентски изпити; годишни технически прегледи на всички видове автомобили; услуги по ремонт и поддръжка на автомобили - автосервиз, автомивка, смяна на масла и гуми; търговия; търговия с автомобили и авточасти; покупка на стоки и вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; производство и търговска реализация на всички видови стоки, незабранена от закона; комисионна, спедиторска, складова дейност;търговско посредничество в страната и чужбина; сделки с интелектуална собственост; извършване на всички видове услуги на населението и стопанството, които не са забранени от закона; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; разкриване на вериги магазини и заведения за обществено хранене; забавни и развлекателни електронни игри; издателска дейност; разпространяване на печатни произведения; външноикономическа дейност, включително и външнотърговска дейност по целия предмет на дейност на фирмата чрез експорт, импорт и бартер, строителна дейност в страната и чужбина, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • анна х.
  • румен д.
  • румен д.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
румен д.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ЯРД - Д ООД (YRD - D LTD) с ЕИК/ПИК 205402987 е основана на 21.10.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БРЕЗНИК, №1, вход А, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ЯРД - Д ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205402987 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 21.11.2018 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЯРД - Д
    Изписване на чужд език
    YRD - D LTD
    Предмет на дейност
    Шофьорски курсове за всички видове категории; извънкласна подготовка от първи до дванадесети клас по всички предмети и дисциплини в т.ч. подготовка за матури и кандидат студентски изпити; годишни технически прегледи на всички видове автомобили; услуги по ремонт и поддръжка на автомобили - автосервиз, автомивка, смяна на масла и гуми; търговия; търговия с автомобили и авточасти; покупка на стоки и вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; производство и търговска реализация на всички видови стоки, незабранена от закона; комисионна, спедиторска, складова дейност;търговско посредничество в страната и чужбина; сделки с интелектуална собственост; извършване на всички видове услуги на населението и стопанството, които не са забранени от закона; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; разкриване на вериги магазини и заведения за обществено хранене; забавни и развлекателни електронни игри; издателска дейност; разпространяване на печатни произведения; външноикономическа дейност, включително и външнотърговска дейност по целия предмет на дейност на фирмата чрез експорт, импорт и бартер, строителна дейност в страната и чужбина, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
    Едноличен собственик на капитала
    явор д.
    Капитал
    10
    Основана
    21.10.2018
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БРЕЗНИК, №1, вход А, етаж 1, апартамент 2
    Управители
    Внесен капитал
    10
  2. 21.01.2019 г.

    Управители
    явор д.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 23.07.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205402987
  4. 24.07.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205402987
  5. 3.02.2021 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204188039ТУРИНГ 22 ООД

гр. София, Столична

анна х.

Съдружници

румен д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207399372РУАН 2226 ООД

гр. София, Столична

анна х.

Съдружници

румен д.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.