Firms.bg
Търси

ДЕСЕНИ ООДЕИК: 205330897, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.10.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЕСЕНИ ООД
Изписване на чужд език
DESENI
Дата на регистрация
9.9.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик
Предмет на дейност
търговска дейност в страната и в чужбина - внос, износ и реекспорт с всички незабранени стоки- хранителни и нехранителни. покупко - продажба, строителство, ремонт, обзавеждане и управление на недвижими имоти, оценяване и сделки с недвижими и движими вещи. транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки. консултантска, комисионна, складова и лизингова дейност, рекламна и информационна дейност, инвестиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякакъв друг вид търговска дейност и услуги за граждани и фирми в страната и чужбина незабранена от закон или друг нормативен акт. дейностите, за които се изискват надлежни разрешения, лицензи и регистрации могат да бъдат извършвани след получаването им.
Управители/Съдружници
  • евгени г.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ДЕСЕНИ ООД (DESENI) с ЕИК/ПИК 205330897 е основана на 9.9.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ДЕСЕНИ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 9.10.2018 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    9.9.2018
    Предмет на дейност
    Търговска дейност в страната и в чужбина - внос, износ и реекспорт с всички незабранени стоки- хранителни и нехранителни. Покупко - продажба, строителство, ремонт, обзавеждане и управление на недвижими имоти, оценяване и сделки с недвижими и движими вещи. Транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки. Консултантска, комисионна, складова и лизингова дейност, рекламна и информационна дейност, инвестиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякакъв друг вид търговска дейност и услуги за граждани и фирми в страната и чужбина незабранена от закон или друг нормативен акт. Дейностите, за които се изискват надлежни разрешения, лицензи и регистрации могат да бъдат извършвани след получаването им.
    Управители
    евгени г.
    Съдружници
    Изписване на чужд език
    DESENI
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    ДЕСЕНИ
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Варна, община Варна,
    Капитал
    10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
127074773ШУМЕН ФИЛМ ООД

гр. Шумен, Шумен

евгени г.

Съдружници

Виж още
201485715ЕВ БИ ООД

гр. Шумен, Шумен

евгени г.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.