Firms.bg
Търси

Епитагма ЕООДЕИК: 205178343, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.12.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
Епитагма ЕООД
Изписване на чужд език
EPITAGMA EOOD
Дата на регистрация
17.5.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205178343 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Асен Йорданов, №17, к-с София гардънс, блок Ф
Предмет на дейност
1. организиране на целеви спортове, внос, износ, търговия на продукти за тях, образователна подготовка на тези дейности с оръжия, оръжейни компоненти, оръжейни машини и огнестрелно оръжие, боеприпаси за лов и спорт, оптика и електроника за открито, външни предмети, лъкове и арбалети в отворени / затворени стрелбища за професионалисти и ловци 2. за дейности в природата- внос, износ, търговия на продукти на открито, функционални външни облекла, раници, обувки и ботуши, ножове, бинокли 3. за дейности за защита на хората- търговия и посредничество на огнестрелни оръжия за официални агенции и самозащита, боеприпаси, оръжия, ножове, облекло, оборудване, оперативно оборудване, обучение, търговска информация за гражданска и официална самозащита, охрана на вип личности- обучение и услуги 4. внос, износ, търговия и производство наантики, монети и медали 5. изграждане на стрелбища на открито и затворен тип, организиране на мероприятия и обучения със съдействието на професионалисти в сферата на сигурността, лова и целевите спортове, търговия и наемане и отдаване под наем на специализирано оборудване за реализирането на тези дейности,  6. внос, износ, търговия и производство и съвместно производство на готови храни и техните съставки от природата и всички видове храни, вода, включително специална техника за пакетиране и стандартизация 7. организиране на целеви спортове и всички видове природни дейности, образователни обучения за хора, професионалисти, ловци, полиция, пожарникари, флот и военни сили с помощта на правителството и неговите структури 8. консултантски услуги, организиране на проекти и събития и обучение на гореизброените дейности, сътрудничество с местни и международни власти - правителствени и неправителствени организации, манастири, църкви, общности със специализиран статут и др. 9. сътрудничество с нпо за проучване на нови технологии, патентни права за трети страни, доверителни услуги, 10. внос, износ, търговия и наемане на специално оборудване с или без шофьор, аксесоари за поддръжка на гореизброените дейности, включително джип, атv, uтv, каравана, миниван, камиони, трактори, дрони, комуникационни системи и специални машини за гореизброените дейности , включително обучени кучета и специалисти. 11. наемане и отдаване под наем на, аксесоари, персонал, хеликоптери и специална техника за трети лица, за нуждите на правителството и местните власти и общините. 12.консултантска дейност и маркетингова дейност, търговско представителство и всяка друга дейност, незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • георгиос с.
Едноличен собственик на капитала
георгиос с.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма Епитагма ЕООД (EPITAGMA EOOD) с ЕИК/ПИК 205178343 е основана на 17.5.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Асен Йорданов, №17, к-с София гардънс, блок Ф, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. Епитагма ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205178343 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 17.06.2018 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    георгиос с.
    Внесен капитал
    2
    Изписване на чужд език
    EPITAGMA EOOD
    Основана
    17.5.2018
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Асен Йорданов, №17, к-с София гардънс, блок Ф
    Капитал
    2
    Име на фирма
    Епитагма
    Предмет на дейност
    1. Организиране на целеви спортове, внос, износ, търговия на продукти за тях, образователна подготовка на тези дейности с оръжия, оръжейни компоненти, оръжейни машини и огнестрелно оръжие, боеприпаси за лов и спорт, оптика и електроника за открито, външни предмети, лъкове и арбалети в отворени / затворени стрелбища за професионалисти и ловци 2. За дейности в природата- внос, износ, търговия на продукти на открито, функционални външни облекла, раници, обувки и ботуши, ножове, бинокли 3. За дейности за защита на хората- търговия и посредничество на огнестрелни оръжия за официални агенции и самозащита, боеприпаси, оръжия, ножове, облекло, оборудване, оперативно оборудване, обучение, търговска информация за гражданска и официална самозащита, охрана на вип личности- обучение и услуги 4. Внос, износ, търговия и производство наантики, монети и медали 5. Изграждане на стрелбища на открито и затворен тип, организиране на мероприятия и обучения със съдействието на професионалисти в сферата на сигурността, лова и целевите спортове, търговия и наемане и отдаване под наем на специализирано оборудване за реализирането на тези дейности,  6. Внос, износ, търговия и производство и съвместно производство на готови храни и техните съставки от природата и всички видове храни, вода, включително специална техника за пакетиране и стандартизация 7. Организиране на целеви спортове и всички видове природни дейности, образователни обучения за хора, професионалисти, ловци, полиция, пожарникари, флот и военни сили с помощта на правителството и неговите структури 8. Консултантски услуги, организиране на проекти и събития и обучение на гореизброените дейности, сътрудничество с местни и международни власти - правителствени и неправителствени организации, манастири, църкви, общности със специализиран статут и др. 9. Сътрудничество с НПО за проучване на нови технологии, патентни права за трети страни, доверителни услуги, 10. Внос, износ, търговия и наемане на специално оборудване с или без шофьор, аксесоари за поддръжка на гореизброените дейности, включително джип, ATV, UTV, каравана, миниван, камиони, трактори, дрони, комуникационни системи и специални машини за гореизброените дейности , включително обучени кучета и специалисти. 11. Наемане и отдаване под наем на, аксесоари, персонал, хеликоптери и специална техника за трети лица, за нуждите на правителството и местните власти и общините. 12.Консултантска дейност и маркетингова дейност, търговско представителство и всяка друга дейност, незабранена от закона.
    Управители
  2. 5.12.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205178343
  3. 6.12.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205178343

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102948802Ю КЕЙ ИНВЕСТМЪНТС ЕООД

гр. Бургас, Бургас

георгиос с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
131269786ИНТЕРЛОДЖИК-ИМОТИ АД

гр. София, Столична

георгиос с.

Съвет на директорите

Виж още
201352608“ДОМ РИБАКОВИХ” ООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

георгиос с.

Съдружници

Виж още
205189083ФРЕ-БЕ ЕООД

с. Изгрев, Суворово

георгиос с.

Управители

Виж още
205292083Интер Юротрейд ЕООД

гр. София, Столична

георгиос с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205845025АЙ СИ БИ ЕВРОПА ООД

гр. Бургас, Бургас

георгиос с.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.