Firms.bg
Търси

ГАРАНТ-ТМ ООДЕИК: 205116085, гр. Видин, Видин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГАРАНТ-ТМ ООД
Изписване на чужд език
GARANT-TM Ltd
Дата на регистрация
15.4.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205116085 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Видин, община Видин, гр. Видин, Южна промишлена зона
Предмет на дейност
ремонт и поддръжка на автомобили, автосервиз и автотенекеджийски услуги, ресторантьорство и обществено хранене със собствена и наета база, кафенета, дискотеки, барове, хотелиерска и туристическа дейност, покупка и продажба на едро и дребно на всички видове стоки в страната и чужбина, производство и продажба на стоки за бита и производство от кожа, дърво, метал и всякакви други видове материали, шивашки и плетачески услуги и дейност, сарашки услуги, производство и събиране, изкупуване и продажба на селскостопанска, растителна и животинска продукция, превоз на пътници и товари по вода и суша в страната и чужбина, включително и тир превози, таксиметрови услуги, спедиторска и комисионна дейност, обработка на пътници и товари, високо и ниско строителство, ел. услуги и ремонт, вик услуги и ремонт, представителство и агентство, посредничество на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина, търговия в безмитна зона, износ, внос, експорт, реекспорт, наемане и изпращане на работа в страната и чужбина на работна ръка, производство и реализация на спиртни напитки, организиране и провеждане на търгове, валутни сделки и обмен на валута. дружеството развива и всякаква друга дейност, незабранена от закона или нормативен акт на министерски съвет. дружеството ще развива дейността си в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • теменужка м.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
теменужка м.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ГАРАНТ-ТМ ООД (GARANT-TM Ltd) с ЕИК/ПИК 205116085 е основана на 15.4.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Видин, гр. Видин, Южна промишлена зона, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ГАРАНТ-ТМ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205116085 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 15.05.2018 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    теменужка м.
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Видин, гр. Видин, Южна промишлена зона
    Предмет на дейност
    Ремонт и поддръжка на автомобили, автосервиз и автотенекеджийски услуги, ресторантьорство и обществено хранене със собствена и наета база, кафенета, дискотеки, барове, хотелиерска и туристическа дейност, покупка и продажба на едро и дребно на всички видове стоки в страната и чужбина, производство и продажба на стоки за бита и производство от кожа, дърво, метал и всякакви други видове материали, шивашки и плетачески услуги и дейност, сарашки услуги, производство и събиране, изкупуване и продажба на селскостопанска, растителна и животинска продукция, превоз на пътници и товари по вода и суша в страната и чужбина, включително и тир превози, таксиметрови услуги, спедиторска и комисионна дейност, обработка на пътници и товари, високо и ниско строителство, ел. услуги и ремонт, вик услуги и ремонт, представителство и агентство, посредничество на наши и чужди фирми и физически лица в страната и чужбина, търговия в безмитна зона, износ, внос, експорт, реекспорт, наемане и изпращане на работа в страната и чужбина на работна ръка, производство и реализация на спиртни напитки, организиране и провеждане на търгове, валутни сделки и обмен на валута. Дружеството развива и всякаква друга дейност, незабранена от закона или нормативен акт на Министерски съвет. Дружеството ще развива дейността си в страната и чужбина.
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    ГАРАНТ-ТМ
    Основана
    15.4.2018
    Изписване на чужд език
    GARANT-TM Pltd
    Едноличен собственик на капитала
  2. 7.04.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG205116085
  3. 8.04.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG205116085
  4. 7.09.2022 г.

    Изписване на чужд език
    GARANT-TM Ltd
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
105545735ГАРАНТ ООД

гр. Видин, Видин

теменужка м.

Съдружници

Виж още
200373631МАРК-М- ТЕМЕНУЖКА МАРКОВА ЕТ

гр. Видин, Видин

теменужка м.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.