Firms.bg
Търси

КАРС ОН ТАЙМ ЕООДЕИК: 205104108, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.05.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАРС ОН ТАЙМ ЕООД
Изписване на чужд език
CARS ON TIME
Дата на регистрация
9.4.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ЦАР КАЛОЯН 14, партер
Предмет на дейност
търговия, производство и продажба на продукция, покупка на стоки или вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство и преработка на хранителни продукти, сладкарски изделия, кетъринг, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; ресторантьорство, земеделие, животновъдство и селско стопанство, покупка на недвижими имоти с цел продажба; строително-монтажни работи и услуги, битови услуги; фризьорски и всички видове разкрасителни и рекриационни услуги,услуги свързани с населението, лизинг, внос и износ, както и извършване на всякакъв вид друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • владимир в.
Едноличен собственик на капитала
владимир в.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма КАРС ОН ТАЙМ ЕООД (CARS ON TIME) с ЕИК/ПИК 205104108 е основана на 9.4.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ЦАР КАЛОЯН 14, партер, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. КАРС ОН ТАЙМ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 9.05.2018 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Търговия, производство и продажба на продукция, покупка на стоки или вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство и преработка на хранителни продукти, сладкарски изделия, кетъринг, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; ресторантьорство, земеделие, животновъдство и селско стопанство, покупка на недвижими имоти с цел продажба; строително-монтажни работи и услуги, битови услуги; фризьорски и всички видове разкрасителни и рекриационни услуги,услуги свързани с населението, лизинг, внос и износ, както и извършване на всякакъв вид друга дейност незабранена от закона.
    Име на фирма
    КАРС ОН ТАЙМ
    Основана
    9.4.2018
    Изписване на чужд език
    CARS ON TIME
    Внесен капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ЦАР КАЛОЯН 14, партер
    Управители
    владимир в.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200341605ХИЙТ ГРУП ООД

гр. Варна, Варна

владимир в.

Съдружници

Виж още
203601129СПОРТИФАЙ ЕООД

гр. Варна, Варна

владимир в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.