Firms.bg
Търси

ТЕРВЕЛСКИ ИЗВОР ООДЕИК: 205093067, с. Божан, Тервел

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.08.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТЕРВЕЛСКИ ИЗВОР ООД
Дата на регистрация
3.4.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Тервел, с. Божан, ПЪРВА, №25
Предмет на дейност
ресторантьорство, производство и търговия с кухненска и сладкарска продукция, туризъм. вътрешна и външна търговия на дребно и едро с позволени от закона стоки. внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. транспортна и спедиционна дейност; складови сделки, търговско представителство, комисионни сделки; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство, животновъдство; консултантски услуги. рекламна дейност. производство и продажба на селскостопанска продукция. сделки с недвижими имоти. покупка, продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти. обмен на валута, кетъринг, хотелиерство, ресторантьорство и всякакъв вид туристически и туроператорски сделки и услуги в страната и чужбина, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • танер х.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
танер х.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма ТЕРВЕЛСКИ ИЗВОР ООД () с ЕИК/ПИК 205093067 е основана на 3.4.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Тервел, с. Божан, ПЪРВА, №25, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. ТЕРВЕЛСКИ ИЗВОР ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.05.2018 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    танер х.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    50
    Основана
    3.4.2018
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Тервел, с. Божан, ПЪРВА, №25
    Предмет на дейност
    Ресторантьорство, производство и търговия с кухненска и сладкарска продукция туризъм, производство и търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки, внос и износ на разрешени от закона стоки, търговско посредничество и представителство, транспортни услуги, както и всякаква друга дейност незабранена от закона.
    Капитал
    50
    Име на фирма
    ТЕРВЕЛСКИ ИЗВОР
  2. 8.10.2019 г.

    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
    Предмет на дейност
    Ресторантьорство, производство и търговия с кухненска и сладкарска продукция, туризъм. Вътрешна и външна търговия на дребно и едро с позволени от закона стоки. Внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Транспортна и спедиционна дейност; Складови сделки, Търговско представителство, комисионни сделки; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; Продажба на стоки от собствено производство, Животновъдство; Консултантски услуги. Рекламна дейност. Производство и продажба на селскостопанска продукция. Сделки с недвижими имоти. Покупка, продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти. Обмен на валута, кетъринг, хотелиерство, ресторантьорство и всякакъв вид туристически и туроператорски сделки и услуги в страната и чужбина, както и всички други дейности, незабранени със закон, указ или друг нормативен акт.
  3. 23.08.2023 г.

    Съдружници
    желчо п.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.