Firms.bg
Търси

ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ ЕООДЕИК: 205042382, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.12.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ ЕООД
Изписване на чужд език
"TRAVEL INVESTMENT BG" Ltd.
Дата на регистрация
16.2.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205042382 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, „Преспански камбани“, №15
Предмет на дейност
търговски сделки в страната и чужбина, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, координиране и изпълнение на проекти, строителство на жилищни, търговски и други обекти, строително ремонтни дейности, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел покупко-продажба и отдаване под наем, инвестиции в областта на недвижимите имоти, хотелиерство и туризъм, ресторантьорство, консултантски услуги, спедиторски услуги, превоз, комисионна дейност, търговия с автомобили и други превозни средства, отдаване под наем на транспортни средства, както и извършване на други услуги и дейности, които не са забранени от законодателството. дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност. всички дейности, за които се изискват разрешителни и лицензи, ще се извършват след получаването им.
Управители/Съдружници
  • венцислав я.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
венцислав я.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ ЕООД ("TRAVEL INVESTMENT BG" Ltd.) с ЕИК/ПИК 205042382 е основана на 16.2.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, „Преспански камбани“, №15, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG205042382 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 16.03.2018 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    NMV OOD
    Управители
    тихомир в.
    Предмет на дейност
    Проектиране, изграждане, поддържане и опериране на хардуер, софтуер и друга техническа и технологична инфраструктура за обслужване на платежни операции в биткойн и други криптовалути, изграждане и поддържане на системи, базирани на блокчейн технология, търговия с биткойн, етериум, дигитални токени (жетони) и други криптовалути, създадени върху блокчейн технология, като част от децентрализиран софтуерен протокол, осъществяване на търговски плащания с криптовалути, производство и търговия на програмни продукти, електронна търговия, сделки с интелектуална собственост, консултации по използването на криптовалути, търговия със стоки на едро и дребно, фризьорски и козметични услуги, информационно обслужване, информационна сигурност, мрежи, бази данни, база знание, издателска и разпространителска дейност, обучение, консултации, инвестиционна дейност, строителство, брокерска дейност, производство, ремонт, ресторантьорство, хотелиерска, вътрешна и външна търговия, селскостопанска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност, спедиторска дейност, туризъм, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, предоставяне на услуги, както и извършване на други услуги и дейности, които не са забранени от законодателството. Дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност. Всички дейности, за които се изискват разрешителни и лицензи, ще се извършват след получаването им.
    Съдружници
    Капитал
    10
    Име на фирма
    НМВ
    Основана
    16.2.2018
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, „Преспански камбани“, №15
    Внесен капитал
    10
  2. 24.04.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205042382
  3. 25.04.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205042382
  4. 14.10.2022 г.

    Име на фирма
    ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ
    Изписване на чужд език
    "TRAVEL INVESTMENT BG" Ltd.
    Управители
    тихомир в.
    Съдружници
    Предмет на дейност
    Tърговски сделки в страната и чужбина, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, координиране и изпълнение на проекти, строителство на жилищни, търговски и други обекти, строително ремонтни дейности, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел покупко-продажба и отдаване под наем, инвестиции в областта на недвижимите имоти, хотелиерство и туризъм, ресторантьорство, консултантски услуги, спедиторски услуги, превоз, комисионна дейност, търговия с автомобили и други превозни средства, отдаване под наем на транспортни средства, както и извършване на други услуги и дейности, които не са забранени от законодателството. Дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност. Всички дейности, за които се изискват разрешителни и лицензи, ще се извършват след получаването им.
  5. 1.12.2023 г.

    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203525230ЛУКС ПРОПЪРТИ БГ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

венцислав я.

Управители

Виж още
204133879СВ БИЛДИНГ КЪМПАНИ ООД

гр. София, Столична

венцислав я.

Съдружници, Управители

Виж още
205939300АПАРТИСИМО ООД

гр. София, Столична

наталия в.

Съдружници, Съдружници

венцислав я.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
206232445ВИ БИЛД ООД

гр. София, Столична

наталия в.

Съдружници

венцислав я.

Съдружници, Съдружници

Виж още
206827902ДНЕПЪР РЕЗИДЪНС ООД

гр. Пловдив, Пловдив

венцислав я.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.