Firms.bg
Търси

РАЛИЦА СТИЛ 2018 ООДЕИК: 205027455, гр. Драгоман, Драгоман

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.03.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
РАЛИЦА СТИЛ 2018 ООД
Изписване на чужд език
RALITSA STYLE 2018 L.T.D
Дата на регистрация
6.2.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София, община Драгоман, гр. Драгоман, Хаджи Димитър, №1А
Предмет на дейност
производството, преработка, изкупуване и реализация на промишлени и битови изделия в страната и чужбина. производство и покупко-продажба на всички стоки, разрешени от закона с цел продажба. вътрешна и външна търговия, внос-износ, реекспорт на всички разрешени от закона стоки и услуги. посредничество от всякакъв вид и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина. бартер, мениджмънт, маркетинг, лизинг, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, участие в български и чуждестранни фирми, сдружения и съюзи със стопанска цел, комисионна, рекламна, информационна, консултантска, спедиционна, складова, лизингова, маркетингова дейност или предоставянето на други услуги и всякакви незабранена със закон дейност и за която не се изисква надлежно разрешение от компетентен държавен орган преди регистрацията на дружеството.
Управители/Съдружници
  • ралица г.
Съдружници
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма РАЛИЦА СТИЛ 2018 ООД (RALITSA STYLE 2018 L.T.D) с ЕИК/ПИК 205027455 е основана на 6.2.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Драгоман, гр. Драгоман, Хаджи Димитър, №1А, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. РАЛИЦА СТИЛ 2018 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.03.2018 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    RALITSA STYLE 2018 L.T.D
    Капитал
    500
    Основана
    6.2.2018
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Драгоман, гр. Драгоман, Хаджи Димитър, №1А
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София, община Драгоман, гр. Драгоман, Хаджи Димитър, №1А
    Внесен капитал
    500
    Име на фирма
    РАЛИЦА СТИЛ 2018
    Предмет на дейност
    Производството, преработка, изкупуване и реализация на промишлени и битови изделия в страната и чужбина. Производство и покупко-продажба на всички стоки, разрешени от закона с цел продажба. Вътрешна и външна търговия, внос-износ, реекспорт на всички разрешени от закона стоки и услуги. Посредничество от всякакъв вид и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина. Бартер, мениджмънт, маркетинг, лизинг, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, участие в български и чуждестранни фирми, сдружения и съюзи със стопанска цел, комисионна, рекламна, информационна, консултантска, спедиционна, складова, лизингова, маркетингова дейност или предоставянето на други услуги и всякакви незабранена със закон дейност и за която не се изисква надлежно разрешение от компетентен държавен орган преди регистрацията на дружеството.
    Управители
    ралица г.
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
130645997ЮБИМ ЕООД

гр. София, Столична

милифон д.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
030118855ЮБИМ - МИЛИФОН ДИМИТРОВ ЕТ

гр. София, Столична

милифон д.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.