Firms.bg
Търси

Майстор Сръчко БГ ООДЕИК: 205025397, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.03.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
Майстор Сръчко БГ ООД
Изписване на чужд език
Maistor Sruchko BG
Дата на регистрация
2.2.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ДЕВНЯ, №9, вход Б, етаж 4, апартамент 34
Предмет на дейност
строително-ремонтни дейности и поддръжка на жилищни, офис и др. помещения и прилежащите им площи;проектиране, строеж, покупка, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба; посредничество при разпоредителни сделки и наемане на недвижими имоти; консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвижими имоти; търговия с промишлени стоки, селскостопанска продукция, хранителни стоки, цигари, алкохол, благородни метали, машини, съоръжения, стоки за бита, козметични продукти, автомобили; интерактивно пазаруване; тьрговско представителство и посредничество; хотелиерство, ресторантьорство; туроператорска и туристическа агентска дейност; козметични, фризьорски и шивашки услуги;производство на селскостопанска продукция, хранителни стоки, машини, съоръжения, стоки за бита, промишлени стоки; транспорт и спедиция; техническо обслужване и ремонт на мпс; рекламни и информационни услуги и други дейности, които не са забранени от закона.
Управители/Съдружници
  • атанас в.
  • константин к.
Съдружници
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма Майстор Сръчко БГ ООД (Maistor Sruchko BG) с ЕИК/ПИК 205025397 е основана на 2.2.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ДЕВНЯ, №9, вход Б, етаж 4, апартамент 34, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. Майстор Сръчко БГ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 2.03.2018 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2.2.2018
    Име на фирма
    Майстор Сръчко БГ
    Предмет на дейност
    Строително-ремонтни дейности и поддръжка на жилищни, офис и др. помещения и прилежащите им площи;Проектиране, строеж, покупка, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба; Посредничество при разпоредителни сделки и наемане на недвижими имоти; Консултации, маркетинг, мениджмънт, управление на недвижими имоти; Търговия с промишлени стоки, селскостопанска продукция, хранителни стоки, цигари, алкохол, благородни метали, машини, съоръжения, стоки за бита, козметични продукти, автомобили; Интерактивно пазаруване; Тьрговско представителство и посредничество; Хотелиерство, ресторантьорство; Туроператорска и туристическа агентска дейност; Козметични, фризьорски и шивашки услуги;Производство на селскостопанска продукция, хранителни стоки, машини, съоръжения, стоки за бита, промишлени стоки; Транспорт и спедиция; Техническо обслужване и ремонт на МПС; Рекламни и информационни услуги и други дейности, които не са забранени от закона.
    Съдружници
    атанас в.
    Капитал
    200
    Изписване на чужд език
    Maistor Sruchko BG
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ДЕВНЯ, №9, вход Б, етаж 4, апартамент 34
    Управители
    Внесен капитал
    200

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103310578КЕМ-77 - КОНСТАНТИН КОСТОВ ЕТ

гр. Варна, Варна

константин к.

Физическо лице - търговец

Виж още
202280414БЪНИ 2012 ООД

гр. Варна, Варна

константин к.

Съдружници

Виж още
203817881БЪНИ 2015 ООД

гр. Варна, Варна

константин к.

Съдружници

Виж още
204444501Ви СЪРВИСЕЗ ООД

гр. Варна, Варна

атанас в.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.