Firms.bg
Търси

АМИТИ - Р ООДЕИК: 205005131, гр. Созопол, Созопол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.02.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
АМИТИ - Р ООД
Изписване на чужд език
AMITY - R Ltd
Дата на регистрация
19.1.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, ул. "Първи май", №10
Предмет на дейност
комплексна преработка на дървесина, транспортиране на дървесина и продукти от дървесина - чипс, пелети, дървени въглища и други. извършване на дейности в горите и земите от горски територии, свързани с консултиране, управление, стопанисване, възпроизводство, опазване и ползване, маркиране, добив на дървесина изготвяне на горскостопански програми и оценки на горски имоти, изготвяне и реализиране на проекти по европрограми по прср, проекти за развитие на туризма, природосъобразно разработване на водни пространства, животновъдство, рибовъдство и рибопроизводство. внос, износ и търговия с дървесина и дървесни продукти, хранителни и нехранителни продукти, ядки, плодове, зеленчуци и всякакви други незабранени стоки и продукти, търговия и ремонт на автомобили и други превозни средства, осъществяване на посредническа дейност и бизнес консултиране - икономическата и финансовата дейност, стратегическо планиране, въвеждане и развитието на бизнеса, изследването и прогнозирането на пазарите и търсенето, методическа и експертно-консултантска дейност, разработване на експертни становища, бизнес и маркетинг планове, изработване и ръководство на проекти, подготовка и подпомагане на фирми за проекти и финансиране, разработване на подходящи маркетингови комуникации, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон.
Управители/Съдружници
  • румен и.
  • калоян й.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма АМИТИ - Р ООД (AMITY - R Ltd) с ЕИК/ПИК 205005131 е основана на 19.1.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, ул. "Първи май", №10, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. АМИТИ - Р ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 19.02.2018 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    AMITY - R Ltd
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, ул. "Първи май", №10
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, ул. "Първи май", №10
    Съдружници
    румен и.
    Предмет на дейност
    Комплексна преработка на дървесина, транспортиране на дървесина и продукти от дървесина - чипс, пелети, дървени въглища и други. Извършване на дейности в горите и земите от горски територии, свързани с консултиране, управление, стопанисване, възпроизводство, опазване и ползване, маркиране, добив на дървесина изготвяне на горскостопански програми и оценки на горски имоти, изготвяне и реализиране на проекти по европрограми по ПРСР, проекти за развитие на туризма, природосъобразно разработване на водни пространства, животновъдство, рибовъдство и рибопроизводство. Внос, износ и търговия с дървесина и дървесни продукти, хранителни и нехранителни продукти, ядки, плодове, зеленчуци и всякакви други незабранени стоки и продукти, търговия и ремонт на автомобили и други превозни средства, осъществяване на посредническа дейност и бизнес консултиране - икономическата и финансовата дейност, стратегическо планиране, въвеждане и развитието на бизнеса, изследването и прогнозирането на пазарите и търсенето, методическа и експертно-консултантска дейност, разработване на експертни становища, бизнес и маркетинг планове, изработване и ръководство на проекти, подготовка и подпомагане на фирми за проекти и финансиране, разработване на подходящи маркетингови комуникации, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон.
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    АМИТИ - Р
    Основана
    19.1.2018
    Управители
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО и ПООТДЕЛНО

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200204567ДЕВИТА ФЛОР ЕООД

гр. София, Столична

румен и.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201533252ГЛИГАН ООД

гр. Годеч, Годеч

румен и.

Съдружници

Виж още
203700134Лестех индустрия ООД

гр. София, Столична

румен и.

Съдружници

Виж още
203999423ДЕВИТА КОНСУЛТ ЕООД

гр. Созопол, Созопол

румен и.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.