Firms.bg
Търси

ИМАСКИ ЕООДЕИК: 204933821, гр. Априлци, Априлци

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.03.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИМАСКИ ЕООД
Изписване на чужд език
IMASKI Ltd.
Дата на регистрация
10.0.2018
Регистрация по ЗДДС

BG204933821 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Ловеч, община Априлци, гр. Априлци, Катранджийска, №2
Предмет на дейност
- покупко-продажба на антикварни стоки, произведения на изкуството и всякакви други разрешени стоки. - търговска, външнотърговска, посредническа и комисионна дейност. - научно-изследователна, маркетингова, инженерингова, консултантска, представителска и посредническа дейност в страната и чужбина. - лично участие и консултантска дейност за участие на други фирми в общински, национални, международни и европейски проекти и програми за развитие и участие във всякакви други дейности, свързани с външно финансиране на дейността на дружеството. - спедиционни сделки в страната и чужбина. - вътрешна и международна, транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и товари. - ресторантьорство, хотелиерство, откриване на заведения за обществено хранене, отдих и развлечение. - туристическа, туроператорска и турагентска дейност. - търговия с петролни продукти. - покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба, лизингови сделки и всички други сделки, за които няма законова забрана. - дърводобив, дървообработване, търговия с дървесина. - авторемонт, сервиз, смяна на гуми и обслужване на всякакви мпс и селскостопанска техника. - извършване на услуги и други дейности в страната и чужбина, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • георги г.
Едноличен собственик на капитала
георги г.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ИМАСКИ ЕООД (IMASKI Ltd.) с ЕИК/ПИК 204933821 е основана на 10.0.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ловеч, община Априлци, гр. Априлци, Катранджийска, №2, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ИМАСКИ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204933821 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 10.01.2018 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    георги г.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ИМАСКИ
    Основана
    10.0.2018
    Изписване на чужд език
    IMASKI Ltd.
    Капитал
    1000
    Седалище и адрес на управление
    област Ловеч, община Априлци, гр. Априлци, Катранджийска, №2
    Предмет на дейност
    - Покупко-продажба на антикварни стоки, произведения на изкуството и всякакви други разрешени стоки. - Търговска, външнотърговска, посредническа и комисионна дейност. - Научно-изследователна, маркетингова, инженерингова, консултантска, представителска и посредническа дейност в страната и чужбина. - Лично участие и консултантска дейност за участие на други фирми в общински, национални, международни и европейски проекти и програми за развитие и участие във всякакви други дейности, свързани с външно финансиране на дейността на дружеството. - Спедиционни сделки в страната и чужбина. - Вътрешна и международна, транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и товари. - Ресторантьорство, хотелиерство, откриване на заведения за обществено хранене, отдих и развлечение. - Туристическа, туроператорска и турагентска дейност. - Търговия с петролни продукти. - Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба, лизингови сделки и всички други сделки, за които няма законова забрана. - Дърводобив, дървообработване, търговия с дървесина. - Авторемонт, сервиз, смяна на гуми и обслужване на всякакви МПС и селскостопанска техника. - Извършване на услуги и други дейности в страната и чужбина, незабранени от закона.
    Внесен капитал
    1000
  2. 26.03.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204933821
  3. 27.03.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204933821

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
110550997МИГ И М - ГЕОРГИ ГЕНЕВСКИ ЕТ

гр. Априлци, Априлци

георги г.

Физическо лице - търговец

Виж още
202761063Х И Т - СЪРВИС ООД

гр. Априлци, Априлци

георги г.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.