Firms.bg
Търси

НИКОНМАР ЕООДЕИК: 204920838, гр. Петрич, Петрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.05.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
НИКОНМАР ЕООД
Изписване на чужд език
NIKONMAR LTD.
Дата на регистрация
3.0.2018
Регистрация по ЗДДС

BG204920838 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", №11A, етаж 1
Предмет на дейност
основната дейност на дружеството е: (1). търговия с резервни части за леки и товарни автомобили, и яхти; (2). търговия с нови или втора употреба леки и товарни автомобили; (3). търговия с нови или втора употреба яхти; (4). отдаване под наем на транспортни средства; (5). осигуряване на транспорт за вип личности; (6). покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки собствено производство; покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селскостопански стоки; (7). производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; ишлеме; (8). складиране и дистрибуция на стоки; (9). покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и / или отдаване под наем; (10). посреднически и консултантски при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (11). управление на недвижими имоти; (12). консултантски услуги; бизнес анализи, маркетингови проучвания; (13). сделки с интелектуална собственост; издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; импресарски услуги; маркетинг; (14). хотелиерство, ресторантьорство; (15). транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (16). отдаване под наем на транспортни средства; (17). търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (18). всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
Управители/Съдружници
  • теодорос г.
Едноличен собственик на капитала
теодорос г.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма НИКОНМАР ЕООД (NIKONMAR LTD.) с ЕИК/ПИК 204920838 е основана на 3.0.2018 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", №11A, етаж 1, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. НИКОНМАР ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204920838 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 3.01.2018 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", №11A, етаж 1
    Капитал
    500
    Име на фирма
    НИКОНМАР
    Изписване на чужд език
    NIKONMAR LTD.
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Благоевград, община Сандански, гр. Сандански, ул. "Първи май", №32В
    Предмет на дейност
    (1). Търговия на едро и дребно, внос и износ, складиране и дистрибуция на хранителни продукти; (2). Създаване и експлоатация на магазини за търговия на дребно с хранителни стоки и супермаркети; (3). Подготовка и пакетиране на хранителни продукти; (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали; (2). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме; (3). Консултантски услуги; (4). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (5). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг; (6). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (7). Отдаване под наем на транспортни средства; (8). Складиране и дистрибуция на стоки; (9). Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила; (10). Сервизни услуги; (11). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; (12). Посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (13). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности: (1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.; (2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците; (3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица; (4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество; (5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.
    Едноличен собственик на капитала
    мариос к.
    Внесен капитал
    500
    Основана
    3.0.2018
    Управители
  2. 22.01.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204920838
  3. 23.01.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204920838
  4. 9.05.2019 г.

    Предмет на дейност
    Основната дейност на дружеството е: (1). Търговия с резервни части за леки и товарни автомобили, и яхти; (2). Търговия с нови или втора употреба леки и товарни автомобили; (3). Търговия с нови или втора употреба яхти; (4). Отдаване под наем на транспортни средства; (5). Осигуряване на транспорт за ВИП личности; (6). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селскостопански стоки; (7). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме; (8). Складиране и дистрибуция на стоки; (9). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и / или отдаване под наем; (10). Посреднически и консултантски при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (11). Управление на недвижими имоти; (12). Консултантски услуги; Бизнес анализи, маркетингови проучвания; (13). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг; (14). Хотелиерство, ресторантьорство; (15). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (16). Отдаване под наем на транспортни средства; (17). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (18). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
    Управители
    мариос к.
    Едноличен собственик на капитала
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Благоевград, община Сандански, гр. Сандански, ул. "Гоце Делчев", №37

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200341975ВиЕмУеър България ЕООД

гр. София, Столична

зоран в.

Управители

Виж още
202564133ВИП ГРУП 2 ООД

гр. София, Столична

зоран в.

Съдружници

Виж още
206227895ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕДЮКЕЙШЪН КЪНСЪЛТАНСИ ЕООД

гр. Несебър, Несебър

зоран в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.