Firms.bg
Търси

Синапови ЕООДЕИК: 204849323, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.11.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
Синапови ЕООД
Изписване на чужд език
"Sinapovi" OOD
Дата на регистрация
7.10.2017
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. "Обзор", №1А, етаж 3
Предмет на дейност
производство и покупка на всички видове стоки и други вещи с цел продажба и препродажба в страната или чужбина в първоначален или обработен вид, производство и продажба на текстил и конфекция, производство и продажба на селскостопанска и горскостопанска продукция, строителство на бензиностанции и търговия с петрол и петролни продукти, покупко-продажба на автомобили и части за тях, вътрешни и международни превози на хора, багаж и стоки, комисионна, лизингова, превозна, транспортна, туристическа, таксиметрова, рекламна, информационна, спедиционна, логистични и складови операции, пакетиране и препакетиране на стоки за собствени нужди и нужди на клиенти, програмна, импресаторска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство /извън случаите по чл. 2 т.3. от тз/, ресторантьорство и обществено хранене, бартерни и експортни операции, представителство и посредничество в страната и чужбина, внос-износ, оказионна, антикварна и консигнационна дейност, външнотърговска дейност по предмета на дейността на дружеството, осъществяване на ветеринарномедицинска дейност като ветеринарна амбулатория под формата на предприятие по смисъла на търговския закон, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • билгин с.
  • зекие а.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма Синапови ЕООД ("Sinapovi" OOD) с ЕИК/ПИК 204849323 е основана на 7.10.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. "Обзор", №1А, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. Синапови ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 7.11.2017 г. - Регистрация на фирма

    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Съдружници
    билгин с.
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    Синапови
    Основана
    7.10.2017
    Изписване на чужд език
    "Sinapovi" OOD
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. "Обзор", №1А, етаж 3
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково,
    Предмет на дейност
    Производство и покупка на всички видове стоки и други вещи с цел продажба и препродажба в страната или чужбина в първоначален или обработен вид, производство и продажба на текстил и конфекция, производство и продажба на селскостопанска и горскостопанска продукция, строителство на бензиностанции и търговия с петрол и петролни продукти, покупко-продажба на автомобили и части за тях, вътрешни и международни превози на хора, багаж и стоки, комисионна, лизингова, превозна, транспортна, туристическа, таксиметрова, рекламна, информационна, спедиционна, логистични и складови операции, пакетиране и препакетиране на стоки за собствени нужди и нужди на клиенти, програмна, импресаторска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство /извън случаите по чл. 2 т.3. от ТЗ/, ресторантьорство и обществено хранене, бартерни и експортни операции, представителство и посредничество в страната и чужбина, внос-износ, оказионна, антикварна и консигнационна дейност, външнотърговска дейност по предмета на дейността на дружеството, осъществяване на ветеринарномедицинска дейност като ветеринарна амбулатория под формата на предприятие по смисъла на търговския закон, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването на съответното разрешение или лиценз.
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200669662Д - Р БРАНИМИР СИНАПОВ ЕТ

гр. Хасково, Хасково

бранимир с.

Физическо лице - търговец, Физическо лице - търговец

Виж още
203037664ТЕО МИЛК- ЗЕКИЕ АКАТ- СИНАПОВА ЕТ

гр. Нова Загора, Нова Загора

зекие с.

Физическо лице - търговец

Виж още
203917006Д - р Синапови ЕООД

гр. Хасково, Хасково

бранимир с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.