Firms.bg
Търси

Т.К. ФАСИЛИТИ МАНАДЖМЕНТ ЕООДЕИК: 204623018, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.11.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Т.К. ФАСИЛИТИ МАНАДЖМЕНТ ЕООД
Изписване на чужд език
T.K. FACILITY MANAGEMENT Ltd
Дата на регистрация
2.5.2017
Регистрация по ЗДДС

BG204623018 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, №103, етаж 1
Предмет на дейност
дезинфекционни услуги за офиси, домове, ресторанти, промишлени съоръжения, фабрики, складове и др. комбинирани спомагателни услуги в сгради и на открито (почистване, съхранение, прием, дезинфекция и унищожаване (родентицид и др.); човешки ресурси; търговия на едро с химически продукти, дезинфектанти, фунгициди, родентициди, както и машини, устройства и оборудване за тяхната употреба; консултантска дейност, търговско представителство и посредничество; внос, износ, търговия на едро и дребно с храни, селскостопански суровини, стоки, машини, оборудване, суровини, амбалажни материали и др; вътрешна и външна търговия, маркетинг услуги и всякакви други услуги; пазарни проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от българското законодателство.
Управители/Съдружници
  • йоанис к.
Едноличен собственик на капитала
йоанис к.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Т.К. ФАСИЛИТИ МАНАДЖМЕНТ ЕООД (T.K. FACILITY MANAGEMENT Ltd) с ЕИК/ПИК 204623018 е основана на 2.5.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, №103, етаж 1, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Т.К. ФАСИЛИТИ МАНАДЖМЕНТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204623018 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 2.06.2017 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2.5.2017
    Изписване на чужд език
    T.K. FACILITY MANAGEMENT Ltd
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, №103, етаж 1
    Предмет на дейност
    Услуги свързани с основно почистване на сгради; строителни дейности; търговия с материали за почистване; охранителни услуги; машинни услуги; отдаване под наем на превозни средства; консултантски услуги за организиране, управление на бизнес и организиране на семинари; организиране на екскурзии за гмуркане; организиране на учебни семинари по гмуркане; организиране на екскурзии за отдих с възможност за наемане на яхти, платноходки, автобуси и др.; продажба на франчайз права; консултантска дейност, търговско представителство и посредничество; внос, износ, търговия на едро и дребно с храни, селскостопански суровини, стоки, машини, оборудване, суровини, амбалажни материали и др; вътрешна и външна търговия, маркетинг услуги и всякакви други услуги; пазарни проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от българското законодателство.
    Управители
    атанасиос к.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    Т.К. ФАСИЛИТИ МАНАДЖМЕНТ
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
  2. 9.07.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204623018
  3. 10.07.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204623018
  4. 18.05.2020 г.

    Предмет на дейност
    Дезинфекционни услуги за офиси, домове, ресторанти, промишлени съоръжения, фабрики, складове и др. Комбинирани спомагателни услуги в сгради и на открито (почистване, съхранение, прием, дезинфекция и унищожаване (родентицид и др.); Човешки ресурси; Търговия на едро с химически продукти, дезинфектанти, фунгициди, родентициди, както и машини, устройства и оборудване за тяхната употреба; консултантска дейност, търговско представителство и посредничество; внос, износ, търговия на едро и дребно с храни, селскостопански суровини, стоки, машини, оборудване, суровини, амбалажни материали и др; вътрешна и външна търговия, маркетинг услуги и всякакви други услуги; пазарни проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от българското законодателство.
  5. 16.11.2023 г.

    Управители
    атанасиос к.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203256341РИССО ЕНО ЕСТ ЕУРОПА ООД

гр. София, Столична

рикардо р.

Съдружници, Съдружници

Виж още
207339076Тримурти ЕООД

гр. Варна, Варна

рикардо р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.