Firms.bg
Търси

ЕЛИСМЕД ЕООДЕИК: 204455054, гр. Петрич, Петрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.06.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕЛИСМЕД ЕООД
Изписване на чужд език
ELISMED
Дата на регистрация
15.1.2017
Регистрация по ЗДДС

BG204455054 ( )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, Рокфелер, №42
Предмет на дейност
маркетинг. покупко-продажба на офис техника - копирни машини и консумативи и части за тях, предоставяне на услуги - сервиз. търговия с леки и товарни автомобили, лодки, мотоциклети; превози на товари в страната и чужбина с товарни автомобили и автовози; транспорт с автовоз на селскостопански машини; търговия с всякакви резервни авточасти, маркетинг и продажба на гуми, дърво и търговията с въглища. маркетинг и продажба на туристически артикули, търговия с облекло и обувки, търговия с всички видове козметика за красота и парфюмерия. търговия с биопродукти и земеделски продукти. закупуването на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен вид или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство. покупка и продажба в страната и в чужбина на продукти, стоки получени от дърводелство и дървообработване. търговско представителство и посредничество. шивашки услуги, управление на авторското право.хотелиерски, туристически и рекламни дейности и услуги. информационни технологии. програмни и импресарски услуги. посредническа дейност по осигуряване на заетост на български граждани в страната и в чужбина. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, лизинг, посредническа дейност /след получаване на необходимия лиценз/, управлението на услуги. търговия и участие в морския транспорт, търговия, внос, износ, посредничество, превоз на стоки и различни видове консултиране. дейности по делегация, лицензиране на производството на стоки, продукти и изделия, брокерски услуги за организиране на транспорт на стоки, оборудване и продукти по суша и море от страната и чужбина. дизайн на макети, уебдизайн. (аndrоid-iоs), редактиране на публикации, печат, техническа поддръжка на компютри. изготвяне на рекламни знаци, печати, опаковки, торбички. търговия със софтуер и хардуер. внос и износ на хомеопатични продукти, медицински консумативи, уреди и апарати за диагностициране на пациенти. всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон, указ или друг нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • атанасиос г.
Едноличен собственик на капитала
атанасиос г.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЕЛИСМЕД ЕООД (ELISMED) с ЕИК/ПИК 204455054 е основана на 15.1.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, Рокфелер, №42, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЕЛИСМЕД ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 15.02.2017 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    100
    Едноличен собственик на капитала
    николаос х.
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    ЕЛИСМЕД
    Изписване на чужд език
    ELISMED
    Основана
    15.1.2017
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. Вардар, №4
    Предмет на дейност
    Маркетинг. Покупко-продажба на офис техника - копирни машини и консумативи и части за тях, предоставяне на услуги - Сервиз. Търговия с леки и товарни автомобили, лодки, мотоциклети; Превози на товари в страната и чужбина с товарни автомобили и автовози; Транспорт с автовоз на селскостопански машини; Търговия с всякакви резервни авточасти, маркетинг и продажба на гуми, дърво и търговията с въглища. Маркетинг и продажба на туристически артикули, търговия с облекло и обувки, търговия с всички видове козметика за красота и парфюмерия. Търговия с биопродукти и земеделски продукти. Закупуването на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен вид или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка и продажба в страната и в чужбина на продукти, стоки получени от дърводелство и дървообработване. Търговско представителство и посредничество. Шивашки услуги, управление на авторското право.Хотелиерски, туристически и рекламни дейности и услуги. Информационни технологии. Програмни и импресарски услуги. Посредническа дейност по осигуряване на заетост на български граждани в страната и в чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, лизинг, посредническа дейност /след получаване на необходимия лиценз/, управлението на услуги. Търговия и участие в морския транспорт, търговия, внос, износ, посредничество, превоз на стоки и различни видове консултиране. Дейности по делегация, лицензиране на производството на стоки, продукти и изделия, брокерски услуги за организиране на транспорт на стоки, оборудване и продукти по суша и море от страната и чужбина. Дизайн на макети, уебдизайн. (ANDROID-IOS), редактиране на публикации, печат, техническа поддръжка на компютри. Изготвяне на рекламни знаци, печати, опаковки, торбички. Търговия със софтуер и хардуер. Внос и износ на хомеопатични продукти, медицински консумативи, уреди и апарати за диагностициране на пациенти. Всички други дейности и услуги, които не са забранени със закон, указ или друг нормативен акт.
    Управители
  2. 27.02.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204455054
  3. 28.02.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204455054
  4. 18.08.2020 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, Рокфелер, №42
    Управители
    николаос х.
    Едноличен собственик на капитала
  5. 12.06.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204455054

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204770885ИКАРИОН ООД

гр. Петрич, Петрич

атанасиос г.

Съдружници

Виж още
205623462Марлен - дент 2006 ЕООД

гр. Варна, Варна

атанасиос г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206668510АУТЛЕНДЪР ПАЙПС ЕНД ДРЪМС ООД

с. Замфирово, Берковица

атанасиос г.

Съдружници

Виж още
825276360СКАНДИНАВИЯН СПОРТ ООД

гр. София, Столична

атанасиос г.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.