Firms.bg
Търси

НАЦИОНАЛЕ ЕУРОПА ЕООДЕИК: 204447342, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.03.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
НАЦИОНАЛЕ ЕУРОПА ЕООД
Дата на регистрация
9.1.2017
Регистрация по ЗДДС

BG204447342 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, -, №-, блок 10, вход А, етаж 7, апартамент 25
Предмет на дейност
предоставяне на труда и квалифицирана работна ръка, производителността на труда с техническо и технологично оборудване в публичния и частния сектор, както и услуги за пренасяне на багаж, услуги за почистване, контрол на вредителите борба с гризачи и канализация, службата за изхвърляне на отпадъци, пране, бельо под наем, продажби и търговия на всякакъв вид стоки , включително и спално бельо за хотели, болници, офиси, летища, жп и др. обществени и частни дейности и възлагане на подизпълнители, представителства, организиране на панаири, набиране на стюардеси, секретари и секретарки, всякакъв вид работници, както и квалифицирани работници и специалисти, професионален съвет и трудови услуги в цяла европа. отдаване под наем и продажба на всякакъв моторни превозни средства включително товарни и специализирани автомобили и микробуси и превозни средства за здравеопазване, оборудвани линейки, транспорт на болни и инвалиди публичния и частния сектор и на подизпълнители, управление паркинги, управление на летищата, маркетинг на продукти за здравето и здравеопазването на индивида, обществени и частни дейности и възлагане на подизпълнители, услуги за изграждане на мрежи за видеонаблюдение, управление на хотели, освежаване бар и зала за закуска, барове и администрация на храни и напитки , портиер, рецепция за публична и частна компания и подизпълнители. строителство и обновяване на сгради , както и вътрешен и външен интериор с квалифицирана работна ръка за своя сметка и за трети лица като подизпълнител. управление и зелено почистване на въздуха и структурна поддръжка. управление на недвижими имоти и търговия в българия и в чужбина, внос, износ, експорт, реекспорт, бартерни сделки, посредническа дейност, търговска дейност със стоки и услуги в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид включително хранителни стоки и стоки за бита ; продажба на стоки от собствено производство, кафетерия, ресторантьорство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, туристически услуги, маркетингова и рекламна дейност, информационни, програмни, импресарски услуги; мениджърски услуги, консултантски услуги, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба и лизинг, както и всички други дейности незабранени от закона или друг нормативен акт. при условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • томазо б.
Едноличен собственик на капитала
томазо б.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма НАЦИОНАЛЕ ЕУРОПА ЕООД () с ЕИК/ПИК 204447342 е основана на 9.1.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, -, №-, блок 10, вход А, етаж 7, апартамент 25, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. НАЦИОНАЛЕ ЕУРОПА ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204447342 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 9.02.2017 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    НАЦИОНАЛЕ ЕУРОПА
    Едноличен собственик на капитала
    томазо б.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, -, №-, блок 10, вход А, етаж 7, апартамент 25
    Капитал
    200
    Основана
    9.1.2017
    Предмет на дейност
    Предоставяне на труда и квалифицирана работна ръка, производителността на труда с техническо и технологично оборудване в публичния и частния сектор, както и услуги за пренасяне на багаж, услуги за почистване, контрол на вредителите борба с гризачи и канализация, службата за изхвърляне на отпадъци, пране, бельо под наем, продажби и търговия на всякакъв вид стоки , включително и спално бельо за хотели, болници, офиси, летища, жп и др. Обществени и частни дейности и възлагане на подизпълнители, представителства, организиране на панаири, набиране на стюардеси, секретари и секретарки, всякакъв вид работници, както и квалифицирани работници и специалисти, професионален съвет и трудови услуги в цяла Европа. Отдаване под наем и продажба на всякакъв моторни превозни средства включително товарни и специализирани автомобили и микробуси и превозни средства за здравеопазване, оборудвани линейки, транспорт на болни и инвалиди публичния и частния сектор и на подизпълнители, управление паркинги, управление на летищата, маркетинг на продукти за здравето и здравеопазването на индивида, обществени и частни дейности и възлагане на подизпълнители, услуги за изграждане на мрежи за видеонаблюдение, управление на хотели, освежаване бар и зала за закуска, барове и администрация на храни и напитки , портиер, рецепция за публична и частна компания и подизпълнители. Строителство и обновяване на сгради , както и вътрешен и външен интериор с квалифицирана работна ръка за своя сметка и за трети лица като подизпълнител. Управление и зелено почистване на въздуха и структурна поддръжка. Управление на недвижими имоти и търговия в България и в чужбина, внос, износ, експорт, реекспорт, бартерни сделки, посредническа дейност, търговска дейност със стоки и услуги в страната и чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид включително хранителни стоки и стоки за бита ; продажба на стоки от собствено производство, кафетерия, ресторантьорство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; транспортна дейност в страната и чужбина, туристически услуги, маркетингова и рекламна дейност, информационни, програмни, импресарски услуги; мениджърски услуги, консултантски услуги, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба и лизинг, както и всички други дейности незабранени от закона или друг нормативен акт. При условие, че ако за извършване на някоя от дейностите се изисква регистрация, разрешение или лиценз, то тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
    Управители
    Внесен капитал
    200
  2. 15.03.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204447342
  3. 16.03.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204447342

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102885451ТЮНС КАФЕ ЕООД

гр. Бургас, Бургас

ян д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
104617975АЛТИЪС ООД

с. Шушня, Дряново

ян д.

Съдружници

Виж още
202042384БИЗНЕС ЕНД ЛАЙФ ТРЕЙНИНГ ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

ян д.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
203926197КРИОС ХРОМА ЕООД

гр. София, Столична

ян д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.