Firms.bg
Търси

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ШОЙЛЕВ ЕООДЕИК: 204422816, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.12.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ШОЙЛЕВ ЕООД
Дата на регистрация
24.0.2017
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, №1, етаж 5
Предмет на дейност
извънболнична специализирана медицинска помощ; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото развитие на лица до 18 години; консултации и профилактика; експертиза за временна нетрудоспособност; дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; издаване документи, свързани с дейността; насочване на лабораторни и други видове изследвания; предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност; предписване обема, вида домашни грижи на болния; предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване лечение на болен в дома му, когато състоянието му налага това; хоспитализиране пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите; покупка на лекарствени средства и други вещи и консумативи за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите; предписване на лабораторни и други видове изследвания.
Управители/Съдружници
  • венцислав т.
Едноличен собственик на капитала
"специализирана е.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ШОЙЛЕВ ЕООД () с ЕИК/ПИК 204422816 е основана на 24.0.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, №1, етаж 5, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ШОЙЛЕВ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.01.2017 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    24.0.2017
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. Никола Габровски, №1, етаж 5
    Управители
    валентин м.
    Име на фирма
    МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР ШОЙЛЕВ
    Предмет на дейност
    Извънболнична специализирана медицинска помощ; диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото развитие на лица до 18 години; консултации и профилактика; експертиза за временна нетрудоспособност; дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; издаване документи, свързани с дейността; насочване на лабораторни и други видове изследвания; предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност; предписване обема, вида домашни грижи на болния; предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия; извършване лечение на болен в дома му, когато състоянието му налага това; хоспитализиране пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите; покупка на лекарствени средства и други вещи и консумативи за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите; предписване на лабораторни и други видове изследвания.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
  2. 1.12.2023 г.

    Управители
    валентин м.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204708123МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АДЕЛА ОРТО АД

гр. София, Столична

венцислав т.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.