Firms.bg
Търси

ФАВОРИТ-8 ЕООДЕИК: 204402938, гр. Искър, Искър

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.01.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФАВОРИТ-8 ЕООД
Изписване на чужд език
FAVORIT-8 LTD
Дата на регистрация
10.0.2017
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Искър, гр. Искър, ул. ТРИФОН АНГЕЛОВ, №5
Предмет на дейност
изкупуване, производство, преработка и продажба в страната и чужбина на селскостопанска продукция — растителна и животинска, производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови и други видове стоки, вътрешна и външна търговия, посреднически и комисионни услуги, таксиметрови услуги, пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, автосервизни услуги, ремонт на електроуреди и моторни съоръжения, ресторантьорство и хотелиерство, издателска дейност, организиране на компютърни, електронни и забавни игри /без хазарт/, строителни дейност, строително предприемачество, оказионна търговия /без паметници на културата/, изкупуване и продажба на техника втора употреба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за конто със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение, лицензия или регистрация.
Управители/Съдружници
  • евгения с.
Едноличен собственик на капитала
евгения с.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма ФАВОРИТ-8 ЕООД (FAVORIT-8 LTD) с ЕИК/ПИК 204402938 е основана на 10.0.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Искър, гр. Искър, ул. ТРИФОН АНГЕЛОВ, №5, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. ФАВОРИТ-8 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 10.01.2017 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    FAVORIT-8 LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Искър, гр. Искър, ул. ТРИФОН АНГЕЛОВ, №5
    Предмет на дейност
    Изкупуване, производство, преработка и продажба в страната и чужбина на селскостопанска продукция — растителна и животинска, производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови и други видове стоки, вътрешна и външна търговия, посреднически и комисионни услуги, таксиметрови услуги, пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешен и международен туризъм, автосервизни услуги, ремонт на електроуреди и моторни съоръжения, ресторантьорство и хотелиерство, издателска дейност, организиране на компютърни, електронни и забавни игри /без хазарт/, строителни дейност, строително предприемачество, оказионна търговия /без паметници на културата/, изкупуване и продажба на техника втора употреба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за конто със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение, лицензия или регистрация.
    Капитал
    20
    Внесен капитал
    20
    Едноличен собственик на капитала
    евгения с.
    Име на фирма
    ФАВОРИТ-8
    Основана
    10.0.2017
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
114607755ДЖЕНИ - ЕВГЕНИЯ СЛАВСКАЯ ЕТ

гр. Плевен, Плевен

евгения с.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.