Firms.bg
Търси

БОМБЕР ЕООДЕИК: 204335044, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.03.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
БОМБЕР ЕООД
Изписване на чужд език
“BOMBER” Ltd.
Дата на регистрация
17.10.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204335044 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, ул. „Симеон Радев“, №70
Предмет на дейност
дейност за ръчна и електронна обработка на счетоводни, технически и статистически данни, както и данни свързани с трудово законодателство, за директни и индиректни данъци и други облагания. предоставяне, в рамките и съобразно закона, на услуги и обработка данни в секторите: административен, осигурителен, данъчен, облагателен, както и управление на изплащане на заплати, управление на персонал и обработка и изплащане на осигурителни и данъчни разходи, изключвайки извършването на професионална дейност. дейност свързана с управлението на административна документация, финансова документация, наследствена документация, както и документация свързана с движимо и недвижимо имущество. административна подкрепа на клиенти в отношенията им с обществените институции, с финансовата администрация и с кредитните институции. рекламиране, организация, и управление на професионални курсове за обучение за актуализация или квалификация на човешки ресурси в разнообразни сектори от трудовата сфера и реалната икономика. реализация, създаване, изпълнение и управление на управленски софтуер, приложни и персонализирани софтуери, както и на интернет сайтове. рекламиране, управление и изпълнение на информационни услуги, на електронна търговия по мрежов път, на оптично архивиране, на дигитални продукти, на сканиране и на документално индексиране в общ план. предоставяне на услуги и реализация на проучвания, насочени към оптимизиране на управлението на фирми, институции, консорциуми, кооперативи, чрез интервенции на организация, реструктуриране, контрол на управлението, финансово планиране, количествено-качествен контрол на производството и на съответните разходи. приложение на собствени и други методи; координация на фирми - техническа, логистична, търговска, финансова, рекламна; анализ на фирмени рискове (риск мениджмънт), както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
Управители/Съдружници
  • антонио в.
Едноличен собственик на капитала
антонио в.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма БОМБЕР ЕООД (“BOMBER” Ltd.) с ЕИК/ПИК 204335044 е основана на 17.10.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, ул. „Симеон Радев“, №70, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. БОМБЕР ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 17.11.2016 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    “BOMBER” Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, ул. „Симеон Радев“, №70
    Предмет на дейност
    Дейност за ръчна и електронна обработка на счетоводни, технически и статистически данни, както и данни свързани с трудово законодателство, за директни и индиректни данъци и други облагания. Предоставяне, в рамките и съобразно закона, на услуги и обработка данни в секторите: административен, осигурителен, данъчен, облагателен, както и управление на изплащане на заплати, управление на персонал и обработка и изплащане на осигурителни и данъчни разходи, изключвайки извършването на професионална дейност. Дейност свързана с управлението на административна документация, финансова документация, наследствена документация, както и документация свързана с движимо и недвижимо имущество. Административна подкрепа на клиенти в отношенията им с обществените институции, с финансовата администрация и с кредитните институции. Рекламиране, организация, и управление на професионални курсове за обучение за актуализация или квалификация на човешки ресурси в разнообразни сектори от трудовата сфера и реалната икономика. Реализация, създаване, изпълнение и управление на управленски софтуер, приложни и персонализирани софтуери, както и на интернет сайтове. Рекламиране, управление и изпълнение на информационни услуги, на електронна търговия по мрежов път, на оптично архивиране, на дигитални продукти, на сканиране и на документално индексиране в общ план. Предоставяне на услуги и реализация на проучвания, насочени към оптимизиране на управлението на фирми, институции, консорциуми, кооперативи, чрез интервенции на организация, реструктуриране, контрол на управлението, финансово планиране, количествено-качествен контрол на производството и на съответните разходи. Приложение на собствени и други методи; координация на фирми - техническа, логистична, търговска, финансова, рекламна; анализ на фирмени рискове (риск мениджмънт), както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
    Едноличен собственик на капитала
    антонио в.
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    БОМБЕР
    Основана
    17.10.2016
    Управители
    Капитал
    100
  2. 27.02.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG204335044
  3. 28.02.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG204335044
  4. 20.03.2019 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG204335044
  5. 21.03.2019 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG204335044

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102907200ТИ. АЙ. СИ. КЕЙ ООД

гр. Бургас, Бургас

стилианос с.

Съдружници

Виж още
147140056ВВС ЕООД

гр. Бургас, Бургас

стилианос с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200145211ОЛИМПОС - ВС ООД

гр. Банско, Банско

стилианос с.

Съдружници

Виж още
200806132ПЛАТИНУМ ЛУКСУРИ ХОТЕЛС ЕООД

гр. София, Столична

стилианос с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200849379ГЛОБАЛС ООД

гр. Кърджали, Кърджали

стилианос с.

Съдружници

Виж още
201486589ТОЛОФОНА ТРАНС ООД

гр. Петрич, Петрич

стилианос с.

Съдружници

Виж още
202195729ЕВА-РИКА СП ООД

с. Стефаново, Добрич-селска

стилианос с.

Съдружници

Виж още
202282493ГЛОБАЛ-С-И ООД

гр. Кърджали, Кърджали

стилианос с.

Съдружници, Съдружници

Виж още
204932979АГРА 1999 ООД

гр. Несебър, Несебър

стилианос с.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.