Firms.bg
Търси

Космически деца 1 ЕООДЕИК: 204330271, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.11.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
Космически деца 1 ЕООД
Изписване на чужд език
Cosmos Kids 1
Дата на регистрация
14.10.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204330271 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. БУДАПЕЩА, №8
Предмет на дейност
търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. откриване, организация и провеждане на занимания в частни детски градини с яслени групи на територията на република българия, представляващи подготвителни институции в системата на народната просвета, в които се отглеждат, възпитават и обучават деца от 3-месечна възраст до постъпването им в i клас, приемат се деца със специални образователни потребности и/или с хронични заболявания. възпитанието и обучението на децата в детските градини се организира и провежда в съответствие с държавното образователно изискване за предучилищно възпитание и подготовка и осигурява готовност на депата з аучилище. учебната програма определя структирата и обема на учебното съдържание по образователни направления. организация и провеждане на занимания в частни детски градини, които могат да бъдат: целодневни, полудневни; седмични; специални - за деца със специални образователни потребности и/или с хронични заболявания, като в частните детски градини могат да се организират полудневни, подготвителни или сезонни групи за деца от предучилищна възраст. за обучението на децата в подготвителните групи, които не владеят добре български език се осигурява допълнително обучение по български език. в целодневните и седмичните детски градини могат да се откриват яслени групи за деца от 3 месеца до 3 години. детските градини с яслени групи са обединени детски заведения за деца от 3 месеца до постъпване в 1 клас /съгласно законовите изисквания на република българия/. организация и провеждане на курсове и уроци за ученици и студенти, преподавателска и консултантска дейност, обучение за професионална квалификация, съгласно законовите изисквания на република българия. организиране на спортни лагери. превод и легализация на документи, вътрешно и външно-търговска дейност, комисионна, спедиторска, складова, превозна, лизингова, маркетингова и рекламна дейност, дейности в областта на приложните изкуства, моделиране и изработка на склуптури, арт предмети и аксесоари, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм и всякакви други дейности и услуги, незабранени от законовите изисквания на република българия.
Управители/Съдружници
  • веселин в.
Едноличен собственик на капитала
веселин в.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма Космически деца 1 ЕООД (Cosmos Kids 1) с ЕИК/ПИК 204330271 е основана на 14.10.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. БУДАПЕЩА, №8, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. Космически деца 1 ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 14.11.2016 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    Cosmos Kind 1
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    Космически деца 1
    Основана
    14.10.2016
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, БУДАПЕЩА, №8
    Предмет на дейност
    ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ОТКРИВАНЕ, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ В ЧАСТНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ С ЯСЛЕНИ ГРУПИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ В СИСТЕМАТА НА НАРОДНАТА ПРОСВЕТА, В КОИТО СЕ ОТГЛЕЖДАТ, ВЪЗПИТАВАТ И ОБУЧАВАТ ДЕЦА ОТ 3-МЕСЕЧНА ВЪЗРАСТ ДО ПОСТЪПВАНЕТО ИМ В I КЛАС, ПРИЕМАТ СЕ ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ И/ИЛИ С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ВЪЗПИТАНИЕТО И ОБУЧЕНИЕТО НА ДЕЦАТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СЕ ОРГАНИЗИРА И ПРОВЕЖДА В СЪОТВЕТСТВИЕ С ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАТЕЛНО ИЗИСКВАНЕ ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНО ВЪЗПИТАНИЕ И ПОДГОТОВКА И ОСИГУРЯВА ГОТОВНОСТ НА ДЕПАТА З АУЧИЛИЩЕ. УЧЕБНАТА ПРОГРАМА ОПРЕДЕЛЯ СТРУКТИРАТА И ОБЕМА НА УЧЕБНОТО СЪДЪРЖАНИЕ ПО ОБРАЗОВАТЕЛНИ НАПРАВЛЕНИЯ. ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАНИМАНИЯ В ЧАСТНИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ: ЦЕЛОДНЕВНИ, ПОЛУДНЕВНИ; СЕДМИЧНИ; СПЕЦИАЛНИ - ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИ И/ИЛИ С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, КАТО В ЧАСТНИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ МОГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ПОЛУДНЕВНИ, ПОДГОТВИТЕЛНИ ИЛИ СЕЗОННИ ГРУПИ ЗА ДЕЦА ОТ ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ. ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА ДЕЦАТА В ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ГРУПИ, КОИТО НЕ ВЛАДЕЯТ ДОБРЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК СЕ ОСИГУРЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. В ЦЕЛОДНЕВНИТЕ И СЕДМИЧНИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ МОГАТ ДА СЕ ОТКРИВАТ ЯСЛЕНИ ГРУПИ ЗА ДЕЦА ОТ 3 МЕСЕЦА ДО 3 ГОДИНИ. ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ С ЯСЛЕНИ ГРУПИ СА ОБЕДИНЕНИ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ДЕЦА ОТ 3 МЕСЕЦА ДО ПОСТЪПВАНЕ В 1 КЛАС /СЪГЛАСНО ЗАКОНОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ/. ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСОВЕ И УРОЦИ ЗА УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ, ПРЕПОДАВАТЕЛСКА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ОБУЧЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, СЪГЛАСНО ЗАКОНОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ОРГАНИЗИРАНЕ НА СПОРТНИ ЛАГЕРИ. ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОННА, СПЕДИТОРСКА, СКЛАДОВА, ПРЕВОЗНА, ЛИЗИНГОВА, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА ПРИЛОЖНИТЕ ИЗКУСТВА, МОДЕЛИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА СКЛУПТУРИ, АРТ ПРЕДМЕТИ И АКСЕСОАРИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
    Управители
    татяна з.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    10
  2. 2.03.2017 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ-ГЕЦ, №48
  3. 2.03.2017 г.

    Изписване на чужд език
    Cosmos Kids 1
  4. 3.07.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG204330271
  5. 4.07.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG204330271
  6. 31.05.2019 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. БУДАПЕЩА, №8
    Управители
    татяна з.
    Едноличен собственик на капитала
  7. 14.11.2019 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG204330271
  8. 15.11.2019 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG204330271

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103300452ЕУРОТУР ООД

гр. Варна, Варна

веселин в.

Съдружници

Виж още
121430006РИМ-Ф ООД

гр. София, Столична

веселин в.

Управители

Виж още
200853947ТОПИНВЕСТ ГРУП ЕООД

с. Лозен, Столична

веселин в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201050111АЛЕКСАНДЪР ИНК ЕООД

с. Раданово, Полски Тръмбеш

веселин в.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
201512984Лейт Касъл ЕООД

гр. София, Столична

веселин в.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
204722201НОВ СТИЛ 2018 ЕООД

гр. София, Столична

веселин в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.