Firms.bg
Търси

КУН ЕКСПОРТ ЕООДЕИК: 204326141, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.11.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
КУН ЕКСПОРТ ЕООД
Дата на регистрация
10.10.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, Юнашка песен, №11
Предмет на дейност
покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. шивашки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. търговско представителство и посредничество. лизинг. покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид. производство и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, гъби, билки и цветя, дивеч, риба, пчелен мед и други. продажба на стоки от собствено производство. сделки с интелектуалната собственост. търговия на едро и дребно в страната и чужбина с промишлени стоки и стоки за бита, леки и товарни автомобили и авточасти, селскостопанска техника и инвентар, произведения на електрониката и електротехниката, текстил и текстилни изделия, облекла и обувки, кожи и кожени изделия, парфюмерия, козметика и аксесоари. оказионни и комисионни услуги, бартерни сделки. вътрешен и международен транспорт. дървопреработване, дърводобив, преработка и търговски сделки с обли и фасонирани дървени материали. производство на материали и стоки от дървесни частици, паркет, дограма и други изделия и стоки с дървесна суровина. събиране и превозване на битови, промишлени, строително- ремонтни и занаятчийски отпадъци и депониране на твърди битови отпадъци в съответните депа. извършване на автомонтьорски услуги; продажба на авточасти и автокозметика; покупка на моторни превозни средства с цел препродажба.
Управители/Съдружници
  • кун х.
Едноличен собственик на капитала
кун х.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма КУН ЕКСПОРТ ЕООД () с ЕИК/ПИК 204326141 е основана на 10.10.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, Юнашка песен, №11, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. КУН ЕКСПОРТ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 10.11.2016 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Шивашки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. Търговско представителство и посредничество. Лизинг. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, гъби, билки и цветя, дивеч, риба, пчелен мед и други. Продажба на стоки от собствено производство. Сделки с интелектуалната собственост. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина с промишлени стоки и стоки за бита, леки и товарни автомобили и авточасти, селскостопанска техника и инвентар, произведения на електрониката и електротехниката, текстил и текстилни изделия, облекла и обувки, кожи и кожени изделия, парфюмерия, козметика и аксесоари. Оказионни и комисионни услуги, бартерни сделки. Вътрешен и международен транспорт. Дървопреработване, дърводобив, преработка и търговски сделки с обли и фасонирани дървени материали. Производство на материали и стоки от дървесни частици, паркет, дограма и други изделия и стоки с дървесна суровина. Събиране и превозване на битови, промишлени, строително- ремонтни и занаятчийски отпадъци и депониране на твърди битови отпадъци в съответните депа. Извършване на автомонтьорски услуги; продажба на авточасти и автокозметика; покупка на моторни превозни средства с цел препродажба.
    Управители
    кун х.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    10
    Основана
    10.10.2016
    Капитал
    10
    Име на фирма
    КУН ЕКСПОРТ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, Юнашка песен, №11

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200103116РФ ЕНЕРДЖИ - БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

мария ф.

Съдружници

Виж още
200944247КРИВ - РАНК 2009 ООД

с. Слокощица, Кюстендил

мария ф.

Съдружници, Съдружници

Виж още
202572500СКАЙ ХИЛС ООД

с. Кошарица, Несебър

мария ф.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.