Firms.bg
Търси

ОЗЕН В.О.Ф. ЕООДЕИК: 204218781, с. Ясеновец, Разград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.11.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОЗЕН В.О.Ф. ЕООД
Дата на регистрация
24.7.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Разград, община Разград, с. Ясеновец, ул. ИВАН ВАЗОВ, №3
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия, международен и вътрешен транспорт, строителство, внос и износ на автомобили, търговия с хранителни и промишлени стоки, наемане на работна ръка в страната и в чужбина и посредничество за осъществяване на тази дейност, производство, реализация, внос и износ на селскостопанска продукция и на стоки от хранително-вкусовата промишленост, строителство, строително-монтажни работи, производство, реализация и монтаж на алуминиева и рvс дограма, дърводобив, преработка и реализация на трупи и дървен материал, извършване на търговска дейност със земи на територията на р. българия, внос и износ на всякакви видове моторни превозни средства, както и транспортни таксиметрови услуги, внос и износ на текстил, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, горива и смазочни материали, спедиционна, комисионна дейност, лизингова, туристическа, рекламна, информационна и импресарска дейност, предприемаческа дейност, ресторантьорство, хотелиерство, сладкарска промишленост, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • хидает й.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
хидает й.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма ОЗЕН В.О.Ф. ЕООД () с ЕИК/ПИК 204218781 е основана на 24.7.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Разград, с. Ясеновец, ул. ИВАН ВАЗОВ, №3, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. ОЗЕН В.О.Ф. ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.08.2016 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия, международен и вътрешен транспорт, строителство, внос и износ на автомобили, търговия с хранителни и промишлени стоки, наемане на работна ръка в страната и в чужбина и посредничество за осъществяване на тази дейност, производство, реализация, внос и износ на селскостопанска продукция и на стоки от хранително-вкусовата промишленост, строителство, строително-монтажни работи, производство, реализация и монтаж на алуминиева и PVC дограма, дърводобив, преработка и реализация на трупи и дървен материал, извършване на търговска дейност със земи на територията на Р. България, внос и износ на всякакви видове моторни превозни средства, както и транспортни таксиметрови услуги, внос и износ на текстил, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, горива и смазочни материали, спедиционна, комисионна дейност, лизингова, туристическа, рекламна, информационна и импресарска дейност, предприемаческа дейност, ресторантьорство, хотелиерство, сладкарска промишленост, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
    Име на фирма
    ОЗЕН В.О.Ф.
    Основана
    24.7.2016
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Разград, с. Ясеновец, ул. ИВАН ВАЗОВ, №3
    Управители
    йозен х.
    Съдружници
    Капитал
    500
    Внесен капитал
    500
  2. 12.11.2019 г.

    Управители
    йозен х.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102943666ТИОДОРАС ООД

гр. Бургас, Бургас

дауд в.

Съдружници, Съдружници

Виж още
147121650ФАМАГУСТА ИНВЕСТМЪНТС ЕООД

гр. Бургас, Бургас

дауд в.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
147169920МЕБЕЛ ПАРТНЕРС ЕООД

гр. Бургас, Бургас

дауд в.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
147239248ИТАЛ СТАЙЛ ООД

гр. Бургас, Бургас

дауд в.

Съдружници

Виж още
148118511ВАЗИР ООД

гр. Варна, Варна

дауд в.

Съдружници

Виж още
202146739„ИНОВАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ И УСЛУГИ” ООД

гр. Бургас, Бургас

дауд в.

Съдружници, Управители

Виж още
203754356ЕМИР ТРАНС 2015 ЕООД

гр. Петрич, Петрич

дауд в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204248881ЙОНАС ТРЕЙД ООД

гр. Петрич, Петрич

дауд в.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.