Firms.bg
Търси

БРАЙТ СПИРИТ ООДЕИК: 204193470, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.08.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
БРАЙТ СПИРИТ ООД
Изписване на чужд език
BRIGHT SPIRIT
Дата на регистрация
4.7.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Емилиян Станев, №40
Предмет на дейност
дейности, свързани със значение, укрепване и опазване здравето на човека, предоставяне на здравни услуги и медико - социални грижи, диагностична и консултанска дейност, производство, внос, износ, разпространение, продажба и препродажба на продукти и стоки в първоначален, преработен или обработен вид със значение за здравето на човека, търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица, консултантски услуги за проекти от международен и национален характер; посредничество за инвестиционна дейност и реализация на проекти, рекламни, информационни, програмни услуги, организиране на симпозиуми, семинари, конференции, форуми, обучения и др. съпътстващи мероприятия, транспортна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм, както и всяка друга помощна и съпътстваща дейност свързана със значение, укрепване и опазване здравето на човека при спазване на нормативно установения ред и други дейности и услуги, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • зоя д.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма БРАЙТ СПИРИТ ООД (BRIGHT SPIRIT) с ЕИК/ПИК 204193470 е основана на 4.7.2016 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Емилиян Станев, №40, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. БРАЙТ СПИРИТ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 4.08.2016 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БРАЙТ СПИРИТ
    Изписване на чужд език
    BRIGHT SPIRIT
    Предмет на дейност
    Дейности, свързани със значение, укрепване и опазване здравето на човека, предоставяне на здравни услуги и медико - социални грижи, диагностична и консултанска дейност, производство, внос, износ, разпространение, продажба и препродажба на продукти и стоки в първоначален, преработен или обработен вид със значение за здравето на човека, търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица, консултантски услуги за проекти от международен и национален характер; посредничество за инвестиционна дейност и реализация на проекти, рекламни, информационни, програмни услуги, организиране на симпозиуми, семинари, конференции, форуми, обучения и др. съпътстващи мероприятия, транспортна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм, както и всяка друга помощна и съпътстваща дейност свързана със значение, укрепване и опазване здравето на човека при спазване на нормативно установения ред и други дейности и услуги, незабранени от закона.
    Съдружници
    петър к.
    Управители
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Основана
    4.7.2016
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Емилиян Станев, №40

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
129009070ФОНД ЗАТВОРНО ДЕЛО TPP

гр. София, Столична

елена п.

Управителен съвет, Управителен съвет

Виж още
831174131КНИГОИЗДАТЕЛСКА КЪЩА ТРУД ООД

гр. София, Столична

зоя д.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
040098365МЕДИА ХОЛДИНГ АД

гр. София, Столична

зоя д.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.