Firms.bg
Търси

КОНАН-БГ ЕООДЕИК: 204128686, гр. Горна Оряховица, Горна Оряховица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.08.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОНАН-БГ ЕООД
Изписване на чужд език
KONAN-BG
Дата на регистрация
20.5.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204128686 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. Цар Освободител, №60
Предмет на дейност
т.1. изкупуване, клане, месодобив, месопреработка, разфасоване и тренажиране, сортиране и пакетаж на: едър рогат добитък (ерд), дребен рогат добитък (дрд), свине и домашни птици, както и внос и износ, търговия на дребно и едро с: домашни животни и птици от всякакъв вид, с добитото от тях месо, субпродукти и кожи; т.2. строителни и строително-ремонтни дейности (срд), включващи: ниско и високо строителство, вътрешни и външни облицовки, полагане на гипсокартон и изолации, подови настилки и покрития, фаянс и теракот, шпакловки и мазилки, бояджийство, изграждане на покриви и покривни конструкции, в и к –инсталации, ел-инсталации, газ-инсталации, пътни и тротоарни настилки, вертикална и хоризонтална планировка, изработка и монтаж на алуминиева, дървена и рvс-дограма; т.3. търговия на едро и дребно, внос и износ на всякакви строителни материали за груб строеж, бои, лакове, санитарен фаянс, в и к-части и материали, ел-части и материали, газ-части и материали, както и вякакви други части, материали и аксесоари за външни и вътрешни строителни дейности; т.4. изкупуване, съхранение, сортиране, преработка, опаковка и реализация на едро и дребно на: всякакви плодове и зеленчуци, ядки, гъби, билки, както и всякакъв вид селскостопанска продукция; т. 5. покупко-продажба на нови автомобили – леки и товарни и селско-стопански машини и техника, търговия на едро и дребно, внос и износ на: нови, употребявани и бракувани моторни превозни средства (мпс) от всякакъв вид, както и резервни части и аксесоари за тях, автосервиз и обслужване на мпс, автомивка, таксиметров превоз на пътници, стоки и товари; т.6. дърводобив и дървопреработка, включваща производство на дървен материал от всякакъв вид дървесина за: огрев, битово и промишлено потребление, строителство и мебелно производство, търговия на дребно и едро, внос и износ на всякакъв вид дърва и дървен материал; т.7. търговия на дребно и едро, внос и износ на всякакъв вид риба и рибни продукти, в т.ч. прясна, замразена и консервирана. т.8. търговия на дребно и едро, внос и износ на всякакъв вид битова електротехника – черна и бяла, компютри, компютърни части и аксесоари, софтуйерни продукти, музикални продукти и софтуйер; т.9. хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, заведение за бързо хранене, дюнер, пицария и закуски, туризъм в страната и чужбина. т.10. комисионна търговия; дистрибуция; търговско посредничество и представителство; подизпълнителска дейност; както и всяка друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • димитър й.
Едноличен собственик на капитала
кенан н.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма КОНАН-БГ ЕООД (KONAN-BG) с ЕИК/ПИК 204128686 е основана на 20.5.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. Цар Освободител, №60, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. КОНАН-БГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204128686 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 20.06.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    20.5.2016
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Разград, община Разград, гр. Разград, ул.Дончо Сумпаров, №68А
    Име на фирма
    КОНАН-БГ
    Едноличен собственик на капитала
    кенан н.
    Капитал
    100
    Изписване на чужд език
    KONAN-BG
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Разград, гр. Разград, ул.Дончо Сумпаров, №68А
    Предмет на дейност
    т.1. Изкупуване, клане, месодобив, месопреработка, разфасоване и тренажиране, сортиране и пакетаж на: едър рогат добитък (ЕРД), дребен рогат добитък (ДРД), свине и домашни птици, както и внос и износ, търговия на дребно и едро с: домашни животни и птици от всякакъв вид, с добитото от тях месо, субпродукти и кожи; т.2. Строителни и Строително-ремонтни дейности (СРД), включващи: ниско и високо строителство, вътрешни и външни облицовки, полагане на гипсокартон и изолации, подови настилки и покрития, фаянс и теракот, шпакловки и мазилки, бояджийство, изграждане на покриви и покривни конструкции, В и К –инсталации, Ел-инсталации, Газ-инсталации, пътни и тротоарни настилки, вертикална и хоризонтална планировка, изработка и монтаж на алуминиева, дървена и PVC-дограма; т.3. Търговия на едро и дребно, внос и износ на всякакви строителни материали за груб строеж, бои, лакове, санитарен фаянс, В и К-части и материали, Ел-части и материали, Газ-части и материали, както и вякакви други части, материали и аксесоари за външни и вътрешни строителни дейности; т.4. Изкупуване, съхранение, сортиране, преработка, опаковка и реализация на едро и дребно на: всякакви плодове и зеленчуци, ядки, гъби, билки, както и всякакъв вид селскостопанска продукция; т. 5. Покупко-продажба на нови автомобили – леки и товарни и Селско-стопански машини и техника, Търговия на едро и дребно, внос и износ на: нови, употребявани и бракувани Моторни превозни средства (МПС) от всякакъв вид, както и резервни части и аксесоари за тях, автосервиз и обслужване на МПС, автомивка, Таксиметров превоз на пътници, стоки и товари; т.6. Дърводобив и дървопреработка, включваща производство на дървен материал от всякакъв вид дървесина за: огрев, битово и промишлено потребление, строителство и мебелно производство, търговия на дребно и едро, внос и износ на всякакъв вид дърва и дървен материал; т.7. Търговия на дребно и едро, внос и износ на всякакъв вид риба и рибни продукти, в т.ч. прясна, замразена и консервирана. т.8. Търговия на дребно и едро, внос и износ на всякакъв вид битова електротехника – черна и бяла, компютри, компютърни части и аксесоари, софтуйерни продукти, музикални продукти и софтуйер; т.9. Хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, заведение за бързо хранене, дюнер, пицария и закуски, туризъм в страната и чужбина. т.10. Комисионна търговия; дистрибуция; търговско посредничество и представителство; подизпълнителска дейност; както и всяка друга дейност незабранена от закона.
    Управители
    Внесен капитал
    100
  2. 27.11.2017 г.

    Управители
    кенан н.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 6.12.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204128686
  4. 7.12.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204128686
  5. 9.11.2018 г.

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. Цар Освободител, №60
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Горна Оряховица, гр. Горна Оряховица, ул. Цар Освободител, №60
  6. 21.08.2019 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.