Firms.bg
Търси

ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООДЕИК: 204117597, гр. Созопол, Созопол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.11.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД
Изписване на чужд език
"СVP PANAZEYA Ltd“
Дата на регистрация
13.5.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46
Предмет на дейност
предоставяне на услуги, свързани с подобряване живота на хората, извършване на кинезитерапия, биорезонансна терапия, диагностики, масажи, търговия с продукти, производство на продукти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки, собствено производство; търговско представителство и посредничество; превозни сделки на пътници и товари в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, търговия с всички, разрешени от закона стоки, във всички разрешени форми; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона. дейностите, за които съществува разрешителен и/или лицензионен режим ще се извършват след издаване на необходимите нормативно изискуеми документи и разрешителни.
Управители/Съдружници
  • валерий д.
Едноличен собственик на капитала
валерий д.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД ("СVP PANAZEYA Ltd“) с ЕИК/ПИК 204117597 е основана на 13.5.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.06.2016 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    александър п.
    Внесен капитал
    50
    Име на фирма
    АСАБ 2016
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 39, вход 3, етаж 5, апартамент 77
    Капитал
    50
    Основана
    13.5.2016
    Изписване на чужд език
    ASAB 2016
    Предмет на дейност
    Покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка строеж и обзавежданена недвижими имоти с цел продажба, лизинг, фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, масажи, спа услуги, изработка и поставяне на алуминиева и пластмасова дограма, извършване на счетоводни услуги, одиторски и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството в съответствие с чл.15 от ТЗ и други дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които съществува разрешителен и/или лицензионен режим ще се извършват след издаване на необходимите нормативно изискуеми документи и разрешителни.
    Управители
  2. 29.12.2021 г.

    Име на фирма
    ЦВП ПАНАЦЕЯ
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46, блок 39, вход 3, етаж 5, апартамент 77
    Предмет на дейност
    Предоставяне на услуги, свързани с подобряване живота на хората, извършване на кинезитерапия, биорезонансна терапия, диагностики, масажи, търговия с продукти, производство на продукти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки, собствено производство; търговско представителство и посредничество; превозни сделки на пътници и товари в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, търговия с всички, разрешени от закона стоки, във всички разрешени форми; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона. Дейностите, за които съществува разрешителен и/или лицензионен режим ще се извършват след издаване на необходимите нормативно изискуеми документи и разрешителни.
    Управители
    александър п.
    Едноличен собственик на капитала
    Изписване на чужд език
    „ZVP PANAZEYA Ltd“
  3. 9.11.2022 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46
    Управители
    Изписване на чужд език
    "СVP PANAZEYA Ltd“

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206700709СЛЪНЧЕВА ПТИЦА ЕООД

гр. София, Столична

чен ш.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.