Firms.bg
Търси

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ СОФИЯ - ДС ООДЕИК: 204080177, с. Казичене, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.11.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ СОФИЯ - ДС ООД
Дата на регистрация
17.4.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. Димитър Ашов, №12
Предмет на дейност
посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, интериорен дизайн, дейности в областта на информационните услуги, комуникационни технологии и системи и информационна сигурност, администриране и поддръжка на компютърни системи, мрежи и периферна техника, консултантски услуги, покупко-продажба на стоки, свързани с информационните технологии, изработка и поддръжка на бази данни, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид, търговска и посредническа дейност, търговска и производствена дейност, представителство, посредничество и агентство, външноикономическа дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни услуги, и разкриване и експлоатация на търговска мрежа в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга търговска дейност, съответстваща на чл. 1 от тз, незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • емилия д.
  • ивайла с.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ивайла с.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма НЕДВИЖИМИ ИМОТИ СОФИЯ - ДС ООД () с ЕИК/ПИК 204080177 е основана на 17.4.2016 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. Димитър Ашов, №12, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. НЕДВИЖИМИ ИМОТИ СОФИЯ - ДС ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.05.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    17.4.2016
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Екзарх Йосиф, №86, етаж 1
    Управители
    ивайла с.
    Капитал
    20
    Внесен капитал
    20
    Име на фирма
    ВАСИЛЕВ ИМОТИ
    Предмет на дейност
    ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
    Едноличен собственик на капитала
  2. 15.10.2019 г.

    Предмет на дейност
    Дейности в областта на информационните услуги, комуникациони технологии и системи и информационна сигурност, администриране и поддръжка на компютърни системи, мрежи и периферна техника, консултански услуги, покупко-продажба на стоки, свързани с информационните технологии, изработка и поддръжка на бази дани, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид, търговска и посредническа дейност, търговска и производствана дейност, представителство, посредничество и агентство, външноикономическа дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни услуги, и разкриване и експлоатация на търговска мрежа в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга търговска дейност, съответстваща на чл. 1 от ТЗ, незабранена от закона.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Илинден, блок 66, вход А, апартамент 8
    Име на фирма
    АМАРА 21
  3. 29.11.2019 г.

    Име на фирма
    НЕДВИЖИМИ ИМОТИ СОФИЯ - ДС
    Управители
    ивайла с.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. Димитър Ашов, №12
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
    Предмет на дейност
    Посредничество при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, интериорен дизайн, дейности в областта на информационните услуги, комуникационни технологии и системи и информационна сигурност, администриране и поддръжка на компютърни системи, мрежи и периферна техника, консултантски услуги, покупко-продажба на стоки, свързани с информационните технологии, изработка и поддръжка на бази данни, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид, търговска и посредническа дейност, търговска и производствена дейност, представителство, посредничество и агентство, външноикономическа дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни услуги, и разкриване и експлоатация на търговска мрежа в страната и чужбина, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга търговска дейност, съответстваща на чл. 1 от ТЗ, незабранена от закона.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
175432060ЕМИЛИ ЕООД

гр. София, Столична

емилия д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207051056ИВАЙЛА.БГ ЕООД

с. Казичене, Столична

ивайла с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.