Firms.bg
Търси

ГРАУНДУОТЪР БЪЛГАРИЯ ООДЕИК: 204056752, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.10.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГРАУНДУОТЪР БЪЛГАРИЯ ООД
Изписване на чужд език
GROUNDWATER BULGARIA LTD.
Дата на регистрация
3.4.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Триадица, №6, етаж 1, апартамент 103
Предмет на дейност
научно-изследователска, проектантска дейност и научни разработки в областта на хидрологията и геологията. инженерногеоложки и хидрогеоложки проучвания, проучвания на находища на минерализирани води и геотермална енергия, търсене и проучване подземни богатства, строителни материали, скалнооблицовъчни материали и минни отпадъци. лабораторни нализи и изследвания, свързани с подземни богатства и подземни води. изготвяне на база данни, геоложки, хидроложки и инженерногеоложки записки, проекти и доклади. търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. обучения. сделки с интелектуална собственост. изготвяне на геолого-икономическа оценка, технико-икономическа оценка, технико-икономическа оценка с провеждане на промишлени технологични изследвания, както и изготвяне на доклади за добив и дейности по допроучване и експлоатационно проучване на разработени находища. преводи от и на чужди езици в областта на геологията и хидрологията. компютърна обработка на геоложка и картографска информация. анализ и оценка на замърсени почви и води. изготвяне на геоложки, еколожки и хидрогеоложки оценки, екологични експертизи, и оценка за въздействието върху околната среда (овос). консултации в областта на концесиите, комисионни сделки, както и всяка друга дейност незабранена от българското законодателство.
Управители/Съдружници
  • ана к.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ГРАУНДУОТЪР БЪЛГАРИЯ ООД (GROUNDWATER BULGARIA LTD.) с ЕИК/ПИК 204056752 е основана на 3.4.2016 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Триадица, №6, етаж 1, апартамент 103, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ГРАУНДУОТЪР БЪЛГАРИЯ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.05.2016 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    GROUNDWATER BULGARIA LTD.
    Управители
    ана к.
    Съдружници
    Внесен капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. Дунав, №12
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. Дунав, №12
    Име на фирма
    ГРАУНДУОТЪР БЪЛГАРИЯ
    Основана
    3.4.2016
    Предмет на дейност
    научно-изследователска, проектантска дейност и научни разработки в областта на хидрологията и геологията. Инженерногеоложки и хидрогеоложки проучвания, проучвания на находища на минерализирани води и геотермална енергия, търсене и проучване подземни богатства, строителни материали, скалнооблицовъчни материали и минни отпадъци. Лабораторни нализи и изследвания, свързани с подземни богатства и подземни води. Изготвяне на база данни, геоложки, хидроложки и инженерногеоложки записки, проекти и доклади. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица. Обучения. Сделки с интелектуална собственост. Изготвяне на геолого-икономическа оценка, технико-икономическа оценка, технико-икономическа оценка с провеждане на промишлени технологични изследвания, както и изготвяне на доклади за добив и дейности по допроучване и експлоатационно проучване на разработени находища. Преводи от и на чужди езици в областта на геологията и хидрологията. Компютърна обработка на геоложка и картографска информация. Анализ и оценка на замърсени почви и води. Изготвяне на геоложки, еколожки и хидрогеоложки оценки, екологични експертизи, и оценка за въздействието върху околната среда (ОВОС). Консултации в областта на концесиите, комисионни сделки, както и всяка друга дейност незабранена от българското законодателство.
    Капитал
    100
  2. 25.10.2022 г.

    Съдружници
    геологопроучвателно о.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Триадица, №6, етаж 1, апартамент 103
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул.Триадица, №6, етаж 1, апартамент 103

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206223421ПОЙНТ СИНГУЛАРИТИ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

карадениз о.

Съдружници

Виж още
206328034ЮМСС ТРЕЙД ООД

с. Теплен, Хаджидимово

карадениз о.

Съдружници

Виж още
206343357МИНЕРАЛС ГРУП ООД

гр. Кърджали, Кърджали

карадениз о.

Съдружници

Виж още
206989295НАТУРАЛ СТОУН ИМПЕКС ООД

гр. София, Столична

недим и.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.