Firms.bg
Търси

ФУЛ ТАЙМ ЕООДЕИК: 204027018, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.04.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФУЛ ТАЙМ ЕООД
Изписване на чужд език
"FULL TIME" Ltd.
Дата на регистрация
18.3.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, бул. ВИТОША, №65
Предмет на дейност
консултантски услуги, маркетингови дейности, импорт и експорт на стоки, електронна търговия с електроуреди, железария, информационни системи, телефони, детски играчки, видео електронни игри, телевизори, домашни електроуреди, мотоциклети, мотори и автомобили, резервни части за автомобили и мотори. търговия с аксесоари за дрехи, хартиени и канцеларски материали, офис оборудване; коледни сувенири, подаръци, детски продукти, козметични продукти и парфюми, перилни препарати и подобни, накити, кожи, импорт и експорт на хардуерни компоненти. дружеството извършва също така и дейности по отдаване под наем на движими и недвижими вещи, както и на машини и офис оборудване, отдаване под наем на автомобили, мотоциклети и лодки, оперативни машини, предоставяне на консултантски услуги. проектиране, производство и изграждане на информационни, телевизионни и телекомуникационни мрежи, софтуер, уеб сайтове, кол-центрове и други продукти и услуги в този сектор. търговско представителство и посредничество, комисионерска дейност, сключване и изпълнение на договори за търговско представителство и всякакви поръчки, също и за аналогични и близки дейности до тези на дружеството. дружеството може да осъществява и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. ако за някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същите ще се осъществяват от дружеството след съответното им получаване.
Управители/Съдружници
  • алесио м.
Едноличен собственик на капитала
алесио м.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ФУЛ ТАЙМ ЕООД ("FULL TIME" Ltd.) с ЕИК/ПИК 204027018 е основана на 18.3.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, бул. ВИТОША, №65, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ФУЛ ТАЙМ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.04.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    18.3.2016
    Предмет на дейност
    Консултантски услуги, маркетингови дейности, импорт и експорт на стоки, електронна търговия с електроуреди, железария, информационни системи, телефони, детски играчки, видео електронни игри, телевизори, домашни електроуреди, мотоциклети, мотори и автомобили, резервни части за автомобили и мотори. Търговия с аксесоари за дрехи, хартиени и канцеларски материали, офис оборудване; коледни сувенири, подаръци, детски продукти, козметични продукти и парфюми, перилни препарати и подобни, накити, кожи, импорт и експорт на хардуерни компоненти. Дружеството извършва също така и дейности по отдаване под наем на движими и недвижими вещи, както и на машини и офис оборудване, отдаване под наем на автомобили, мотоциклети и лодки, оперативни машини, предоставяне на консултантски услуги. Проектиране, производство и изграждане на информационни, телевизионни и телекомуникационни мрежи, софтуер, уеб сайтове, кол-центрове и други продукти и услуги в този сектор. Търговско представителство и посредничество, комисионерска дейност, сключване и изпълнение на договори за търговско представителство и всякакви поръчки, също и за аналогични и близки дейности до тези на дружеството. Дружеството може да осъществява и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Ако за някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същите ще се осъществяват от дружеството след съответното им получаване.
    Внесен капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, бул. ВИТОША, №65
    Управители
    алесио м.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ФУЛ ТАЙМ
    Изписване на чужд език
    "FULL TIME" Ltd.
    Капитал
    10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102925650Тонос ЕООД

гр. Бургас, Бургас

илмие е.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201668990ЗУМПА СОЛЮШЪНС ООД

гр. Варна, Варна

илмие е.

Съдружници

Виж още
202887446ОЛИМПУС СПОРТ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

илмие е.

Съдружници

Виж още
204676896БЕДРИ ПОЙРАЗ - 21 ЕООД

с. Стремци, Кърджали

илмие е.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205090352РББАУ ЕООД

гр. Разград, Разград

илмие е.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205130156КУЛТПРОСВЕТ ЕООД

гр. София, Столична

илмие е.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.