Firms.bg
Търси

КОСТАКАРА ЕООДЕИК: 204014818, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.08.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОСТАКАРА ЕООД
Изписване на чужд език
Kostakara
Дата на регистрация
8.3.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Хан Аспарух, №24, етаж 2, офис 5
Предмет на дейност
търговия и търговски сделки в сектор внос - износ и представителства. търговия на стандартизирана храна, напитки, десерти сладолед, бонбони и други подобни хлебни изделия, сладкарски изделия и обща храна и пускането на пазара на суровини и продукция, предназначени опаковъчни материали и опаковки на промишлени стоки от всякакъв вид. внос и търговия на продукти на занаятите и индустрията като цяло, като ориентировъчно мебели, прибори, електрически уреди, козметика, стъклени предмети, туристически предмети, книги, училищни помагала, канцеларски материали, системи за възпроизвеждане на изображението и аудио и видео ленти, аудио и видео касети и аудио и видео дискове и аудио (винил, компактен диск, си ди-ром, ди ви ди и т.н.), подаръци, украса, офис и битови предмети, малки предмети от всякакви материали, плакати (постери), рекламни материали, пластмаси и подобни изделия. внос и търговия с дребни артикули от всякакъв вид и по-специално за мъже, жени и деца, облекло и обувки, кожени изделия, спортни облекла, спортни уреди и фитнес уреди и техните аксесоари, както и на суровини, от които са произведени т.е. тъкани, кожа и т.н. създаване и функциониране на магазини на дребно за по-горе изброените продукти - представителство на фирми в българия или в чужбина с тази цел. компанията за постигане на целта, може да участва във всякаква друга форма на фирмата и с подобна цел. отдаване под наем на недвижими имоти и проучване на пазар на недвижими имоти, както и специално реконструкция, препоръка на хоризонтални или вертикални имоти, продажба, отдаване под наем или развитие и разработка на недвижими имоти по друг начин за печалба. създаване на хотелски бизнес чрез изграждане на хотелски комплекси от всякакъв вид, тип и клас, или чрез наемане. туризъм като бизнес дейност и дейности на собствена или наета подходяща за тази цел земя. създаване, организация и функциониране на туризма като цяло и на туристически агенции в българия и в чужбина. представителство на хотели и туризъм на местно и чуждестранно ниво. участие в съществуващи или бъдещи всякакъв вид подобни предприятия и компании, както и сътрудничество с фирми, извършващи същите или подобни дейности и свързани с морски или на наземен туризъм. изпълнението на всички видове морска работа и особено за покупка, продажба, корабостроене, чартъри и общото функциониране на кораби, лодки и всякакви плавателни съдове. селскостопанско производство и търговия на всички видове продукти и по-специално хранителен маркетинг и общата търговия на стандартизирани, консервирани продукти или обработени по друг начин. монтаж и експлоатация на електроцентрали и електричество или други форми за енергийните доставки, експлоатация на деликатни и възобновяеми енергийни източници, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • константинос к.
Едноличен собственик на капитала
константинос к.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма КОСТАКАРА ЕООД (Kostakara) с ЕИК/ПИК 204014818 е основана на 8.3.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Хан Аспарух, №24, етаж 2, офис 5, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. КОСТАКАРА ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.04.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    8.3.2016
    Изписване на чужд език
    Kostakara
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Хан Аспарух, №24, етаж 2, офис 5
    Едноличен собственик на капитала
    василиос н.
    Капитал
    2
    Име на фирма
    КОСТАКАРА
    Управители
    Внесен капитал
    2
    Предмет на дейност
    Търговия и търговски сделки в сектор внос - износ и представителства. Търговия на стандартизирана храна, напитки, десерти сладолед, бонбони и други подобни хлебни изделия, сладкарски изделия и обща храна и пускането на пазара на суровини и продукция, предназначени опаковъчни материали и опаковки на промишлени стоки от всякакъв вид. Внос и търговия на продукти на занаятите и индустрията като цяло, като ориентировъчно мебели, прибори, електрически уреди, козметика, стъклени предмети, туристически предмети, книги, училищни помагала, канцеларски материали, системи за възпроизвеждане на изображението и аудио и видео ленти, аудио и видео касети и аудио и видео дискове и аудио (винил, компактен диск, СИ ДИ-РОМ, ДИ ВИ ДИ и т.н.), подаръци, украса, офис и битови предмети, малки предмети от всякакви материали, плакати (постери), рекламни материали, пластмаси и подобни изделия. Внос и търговия с дребни артикули от всякакъв вид и по-специално за мъже, жени и деца, облекло и обувки, кожени изделия, спортни облекла, спортни уреди и фитнес уреди и техните аксесоари, както и на суровини, от които са произведени т.е. тъкани, кожа и т.н. Създаване и функциониране на магазини на дребно за по-горе изброените продукти - представителство на фирми в България или в чужбина с тази цел. Компанията за постигане на целта, може да участва във всякаква друга форма на фирмата и с подобна цел. Отдаване под наем на недвижими имоти и проучване на пазар на недвижими имоти, както и специално реконструкция, препоръка на хоризонтални или вертикални имоти, продажба, отдаване под наем или развитие и разработка на недвижими имоти по друг начин за печалба. Създаване на хотелски бизнес чрез изграждане на хотелски комплекси от всякакъв вид, тип и клас, или чрез наемане. Туризъм като бизнес дейност и дейности на собствена или наета подходяща за тази цел земя. Създаване, организация и функциониране на туризма като цяло и на туристически агенции в България и в чужбина. Представителство на хотели и туризъм на местно и чуждестранно ниво. Участие в съществуващи или бъдещи всякакъв вид подобни предприятия и компании, както и сътрудничество с фирми, извършващи същите или подобни дейности и свързани с морски или на наземен туризъм. Изпълнението на всички видове морска работа и особено за покупка, продажба, корабостроене, чартъри и общото функциониране на кораби, лодки и всякакви плавателни съдове. Селскостопанско производство и търговия на всички видове продукти и по-специално хранителен маркетинг и общата търговия на стандартизирани, консервирани продукти или обработени по друг начин. Монтаж и експлоатация на електроцентрали и електричество или други форми за енергийните доставки, експлоатация на деликатни и възобновяеми енергийни източници, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
  2. 8.08.2016 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    василиос н.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
104675925ЛАБ ООД

с. Мусина, Павликени

исак с.

Съдружници

Виж още
148060503ВАНДА И КО ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

гр. Варна, Варна

исак с.

Съдружници

Виж още
148137974АЛТАИР ИНВЕСТ ООД

гр. Варна, Варна

исак с.

Съдружници

Виж още
201610485ИОАННИС ТИМОТЕАДИС ЕООД

с. Дрангово, Петрич

исак с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201631643ВЕРА КУБАСОВА ДОБРИЧ ЕООД

с. Садово, Аврен

исак с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203280844ДИДЖЛЕ ТРАВЪЛ ЕНД ТУРИЗЪМ ЕООД

гр. Балчик, Балчик

исак с.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.