Firms.bg
Търси

МКМ - ДЕКОРАЦИЯ ЕООДЕИК: 204011811, гр. Нови пазар, Нови пазар

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.04.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
МКМ - ДЕКОРАЦИЯ ЕООД
Изписване на чужд език
MKM - DEKORAZIQ Ltd
Дата на регистрация
6.3.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204011811 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Нови пазар, гр. Нови пазар, ул. "Патриарх Евтимий", №20, етаж 3, апартамент 6
Предмет на дейност
вътрешно и външнотърговска дейност. покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина. покупко-продажба на всякакъв вид хранителни и нехранителни стоки. продажба на стоки собствено производство. производство на мебели. производство на закуски и други хранителни стоки. хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, екскурзоводна дейност. разкриване на всякакъв вид питейни заведения. покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. извършване на инвеститорски, строително-монтажни и ремонтни услуги. битови услуги. изработка, монтаж и демонтаж на всякакъв вид конструкции. дърводобив и дървообработване. превозни сделки. посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. импорт, експорт, рекламна, оказионна, комисионна, спедиционна, транспортна-спедиторска, инженерингова, лизингова, счетоводни и консултантски услуги, складова, информационна и импресарска дейност. компютърни игри и интернет услуги, програмни услуги. продажба на фуражи и хранителни добавки за животни, продажба на зоопродукти и аксесоари за животни, дистрибуторска дейност. бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на република българия, при спазване лицензионния режим на страната.
Управители/Съдружници
  • мелиха х.
Едноличен собственик на капитала
мелиха х.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма МКМ - ДЕКОРАЦИЯ ЕООД (MKM - DEKORAZIQ Ltd) с ЕИК/ПИК 204011811 е основана на 6.3.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Нови пазар, гр. Нови пазар, ул. "Патриарх Евтимий", №20, етаж 3, апартамент 6, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. МКМ - ДЕКОРАЦИЯ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204011811 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 6.04.2016 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    50
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Нови пазар, гр. Нови пазар, ул. "Патриарх Евтимий", №20, етаж 3, апартамент 6
    Управители
    мелиха х.
    Внесен капитал
    50
    Име на фирма
    МКМ - ДЕКОРАЦИЯ
    Основана
    6.3.2016
    Изписване на чужд език
    MKM - DEKORAZIQ Ltd
    Предмет на дейност
    Вътрешно и външнотърговска дейност. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина. Покупко-продажба на всякакъв вид хранителни и нехранителни стоки. Продажба на стоки собствено производство. Производство на мебели. Производство на закуски и други хранителни стоки. Хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, екскурзоводна дейност. Разкриване на всякакъв вид питейни заведения. Покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Извършване на инвеститорски, строително-монтажни и ремонтни услуги. Битови услуги. Изработка, монтаж и демонтаж на всякакъв вид конструкции. Дърводобив и дървообработване. Превозни сделки. Посредничество и представителство на български и чуждестранни фирми. Импорт, експорт, рекламна, оказионна, комисионна, спедиционна, транспортна-спедиторска, инженерингова, лизингова, счетоводни и консултантски услуги, складова, информационна и импресарска дейност. Компютърни игри и интернет услуги, програмни услуги. Продажба на фуражи и хранителни добавки за животни, продажба на зоопродукти и аксесоари за животни, дистрибуторска дейност. Бартерни сделки, както и всякаква друга дейност незабранена от действащото законодателство на Република България, при спазване лицензионния режим на страната.
    Едноличен собственик на капитала
  2. 12.04.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204011811
  3. 13.04.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204011811

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201265391МКМ - Д ООД

гр. Нови пазар, Нови пазар

мелиха х.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.