Firms.bg
Търси

Феликс Трейд Консулт ЕООДЕИК: 203993146, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.02.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
Феликс Трейд Консулт ЕООД
Изписване на чужд език
Felix Trade Consult Ltd
Дата на регистрация
28.2.2016
Регистрация по ЗДДС

BG203993146 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Хан Крум, №5, етаж 1, апартамент 6
Предмет на дейност
финансова и счетоводна дейност, организиране на счетоводното отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството, данъчни консултации, консултации по трудови отношения и социално осигуряване. предоставяне на финансови консултации, изготвяне на финансови анализи, пазарни анализи и прогнози, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, търговия на едро и дребно с лекарствени продукти в хуманитарната и ветеринарна медицина и медицински изделия, свързаните с тях суровини и материали /след лицензиране/, както и посредничество при сделки с лекарствени продукти за хуманитарната и ветеринарна медицина, и медицински изделия, внос, износ, реекспорт и други външнотърговски сделки и операции със стоки от първичен и/или преработен вид, козметика, семена и ядки, насипни продукти, хранителни добавки, лечебни билки, чай, билкови екстракти и тинктури, етерични масла, пакетиране на подправки, ядки и насипни продукти, включително отглеждане, събиране, сушене и преработка на култивирани и диворастящи билки, плодове, подправки и етерично маслени култури, здравословни храни и стоки, мед и пчелни продукти, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • янина г.
Едноличен собственик на капитала
янина г.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма Феликс Трейд Консулт ЕООД (Felix Trade Consult Ltd) с ЕИК/ПИК 203993146 е основана на 28.2.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Хан Крум, №5, етаж 1, апартамент 6, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. Феликс Трейд Консулт ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203993146 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 28.03.2016 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    2
    Изписване на чужд език
    TRADE FINANCE
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Хан Крум, №5, етаж 1, апартамент 6
    Предмет на дейност
    Предоставяне на финансови консултации, изготвяне на финансови анализи, пазарни анализи и прогнози, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
    Едноличен собственик на капитала
    янина г.
    Име на фирма
    ТРЕЙД ФАЙНАНС
    Основана
    28.2.2016
    Управители
    Внесен капитал
    2
  2. 19.12.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG203993146
  3. 20.12.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG203993146
  4. 5.02.2018 г.

    Име на фирма
    Феликс Трейд Консулт
    Изписване на чужд език
    Felix Trade Consult Ltd
    Предмет на дейност
    Финансова и счетоводна дейност, организиране на счетоводното отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, данъчни консултации, консултации по трудови отношения и социално осигуряване. Предоставяне на финансови консултации, изготвяне на финансови анализи, пазарни анализи и прогнози, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество, търговия на едро и дребно с лекарствени продукти в хуманитарната и ветеринарна медицина и медицински изделия, свързаните с тях суровини и материали /след лицензиране/, както и посредничество при сделки с лекарствени продукти за хуманитарната и ветеринарна медицина, и медицински изделия, внос, износ, реекспорт и други външнотърговски сделки и операции със стоки от първичен и/или преработен вид, козметика, семена и ядки, насипни продукти, хранителни добавки, лечебни билки, чай, билкови екстракти и тинктури, етерични масла, пакетиране на подправки, ядки и насипни продукти, включително отглеждане, събиране, сушене и преработка на култивирани и диворастящи билки, плодове, подправки и етерично маслени култури, здравословни храни и стоки, мед и пчелни продукти, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204918189айРент-България ООД

гр. София, Столична

янина г.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.