Firms.bg
Търси

ПАПГРУП ЕООДЕИК: 203987531, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.03.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПАПГРУП ЕООД
Изписване на чужд език
"PAPGROUP" LTD.
Дата на регистрация
23.2.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул. Твърдишки проход, №23, етаж 3, офис 9
Предмет на дейност
поемането, изпълнението и управлението на всякакви видове технически дейности, строителни дейности, пътно строителство, вик услуги, пристанищни, промишлени, енергийни,екологични дейности,електромеханични и други дейности с обществени и частни организации в страната и в чужбина. поемане и изпълнение на проучвания от архитект, топограф, пътно строителство, вик, пристанищни, промишлени, енергийни, екологични, електромехнаични, проучвания за приложение на сгради, проучвания за фасади, проучвания за предварителна оценка на разходите, определяне на цени, приложение, предоставяне на технически консултантски услуги и предоставяне на управление на обществени и частни проекти, както и изпълнение на всякакви видове проекти на части и обществени организации в страната и в чужбина. производство и търговия, транспорт, внос и износ на всякакви строителни и не материали, бетон, инертни материали, асфалтови миксове, асфалтови разтвори, структурни метали, плочки, панели, изолационни материали, водопроводни и канализационни тръби, материали за изграждане на технически проекти от пътно строителство, вик, пристанищни, промишлени, енергийни, екологични, електромеханични, както и всякакви видове материали. създаване и функциониране на промишлени инсталации за производство на агрегати, обработка и производство на асфалтови миксове, производство на бетон и всякякви други строителни материали. транспортиране на тези материали на мястото на изпълнението на проектите, които поема фирмата, но и предлагането на тези материали на трети лица или и транспортирането на материалите и присъединяването им към проекти на трети лица.внос и износ на всякакви видове моторни превозни средства, строителни камиони, автомобили, строителни машини, както и всякакви видове детайли и резервни части, които ги придружават. машини за производство на строителни материали, асфалтова база за производство на асфалтов микс и бетон, както и всякакви видове машини.отдаване под наем, лизинг и сублизинг на всякакви видове моторни превозни средства, автомобили, строителни камиони, камиончета за транспортиране на персонал, строителни машини, както и всякакви видове машини за изграждане на строителни проекти, проекти на пътно строителство, вик, пристанищни, промишлени,енергийни,екологични,електромеханични. посреднически услуги. покупка, продажба, наемане и отдаване под наем на градски и промишлени недвижими имоти, магазини, апартаменти, хотели, парцели. създаване на индустрии или представляване на чужденци и местни марки в страната и чужбина. придобиване на акции и дружествени дялове в страната и в чужбина. партнъорство със законни местни лица и участие в тях,синдикирано упражняване на предприятия с тях и учредяването отново на нови юридически лица и абсорбирането им, както и други дейности, които не са незаконни и за които е необходимо издаване на разрешения и/или специални разрешения, които ще бъдат упражнявани след получаването им.
Управители/Съдружници
  • христофорос п.
Едноличен собственик на капитала
христофорос п.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ПАПГРУП ЕООД ("PAPGROUP" LTD.) с ЕИК/ПИК 203987531 е основана на 23.2.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул. Твърдишки проход, №23, етаж 3, офис 9, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ПАПГРУП ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.03.2016 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПАПГРУП
    Изписване на чужд език
    "PAPGROUP" LTD.
    Управители
    христофорос п.
    Едноличен собственик на капитала
    Предмет на дейност
    Поемането, изпълнението и управлението на всякакви видове технически дейности, строителни дейности, пътно строителство, ВиК услуги, пристанищни, промишлени, енергийни,екологични дейности,електромеханични и други дейности с обществени и частни организации в страната и в чужбина. Поемане и изпълнение на проучвания от архитект, топограф, пътно строителство, ВиК, пристанищни, промишлени, енергийни, екологични, електромехнаични, проучвания за приложение на сгради, проучвания за фасади, проучвания за предварителна оценка на разходите, определяне на цени, приложение, предоставяне на технически консултантски услуги и предоставяне на управление на обществени и частни проекти, както и изпълнение на всякакви видове проекти на части и обществени организации в страната и в чужбина. Производство и търговия, транспорт, внос и износ на всякакви строителни и не материали, бетон, инертни материали, асфалтови миксове, асфалтови разтвори, структурни метали, плочки, панели, изолационни материали, водопроводни и канализационни тръби, материали за изграждане на технически проекти от пътно строителство, ВиК, пристанищни, промишлени, енергийни, екологични, електромеханични, както и всякакви видове материали. Създаване и функциониране на промишлени инсталации за производство на агрегати, обработка и производство на асфалтови миксове, производство на бетон и всякякви други строителни материали. Транспортиране на тези материали на мястото на изпълнението на проектите, които поема фирмата, но и предлагането на тези материали на трети лица или и транспортирането на материалите и присъединяването им към проекти на трети лица.Внос и износ на всякакви видове моторни превозни средства, строителни камиони, автомобили, строителни машини, както и всякакви видове детайли и резервни части, които ги придружават. Машини за производство на строителни материали, асфалтова база за производство на асфалтов микс и бетон, както и всякакви видове машини.Отдаване под наем, лизинг и сублизинг на всякакви видове моторни превозни средства, автомобили, строителни камиони, камиончета за транспортиране на персонал, строителни машини, както и всякакви видове машини за изграждане на строителни проекти, проекти на пътно строителство, ВиК, пристанищни, промишлени,енергийни,екологични,електромеханични. Посреднически услуги. Покупка, продажба, наемане и отдаване под наем на градски и промишлени недвижими имоти, магазини, апартаменти, хотели, парцели. Създаване на индустрии или представляване на чужденци и местни марки в страната и чужбина. Придобиване на акции и дружествени дялове в страната и в чужбина. Партнъорство със законни местни лица и участие в тях,синдикирано упражняване на предприятия с тях и учредяването отново на нови юридически лица и абсорбирането им, както и други дейности, които не са незаконни и за които е необходимо издаване на разрешения и/или специални разрешения, които ще бъдат упражнявани след получаването им.
    Основана
    23.2.2016
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, ул. Твърдишки проход, №23, етаж 3, офис 9
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200706580ЕВРОПА - 100 ООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

хачим р.

Съдружници

Виж още
200805596ЕВРОПА СТРОЙ 1 ЕООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

хачим р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200942506ЕКО ЛЕНЯ ООД

гр. Попово, Попово

хачим р.

Съдружници

Виж още
202090265АИП-83 ООД

с. Горен чифлик, Долни чифлик

хачим р.

Съдружници

Виж още
202570905РЕДИ4АПС ООД

гр. София, Столична

хачим р.

Съдружници

Виж още
203012725Людмила СМ ЕООД

с. Равда, Несебър

хачим р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204291402СЕРЖ БГ 2016 ЕООД

гр. Бургас, Бургас

хачим р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204641411КЕДАР-1955 ООД

с. Ливада, Камено

хачим р.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.