Firms.bg
Търси

ЗЕМЕН 2020 ООДЕИК: 203982783, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.03.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЗЕМЕН 2020 ООД
Изписване на чужд език
ZEMEN 2020
Дата на регистрация
22.2.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, СВ.ИВАН РИЛСКИ, №42-44
Предмет на дейност
проектиране и реализиране на инициативи, полезни за развитието на земен, територията и качеството на живот на населението. осъществяване, организиране и ръководене на развлекателни, образователни и туристически инициативи и реализиране на съпровождащи структури като барове, ресторанти, селища от ваканционен тип, резиденции, къмпинги, спортни структури, напр. тенис кортове, басейни, манежи, футболни игрища, голф и поло организиране на семинари, срещи и събирания с образователна цел и с цел промотиране на дейности и услуги организация и провеждане на курсове за професионална ориентация с акцент към промоцията на секторите обслужване, търговия, туризъм, земеделие и животновъдство. производство и търговия със селскостопански и хранителни продукти, напитки и ликьори, на едро и дребно както със собствена марка, така и с чужди марки. представителство както при продажба на продукти така и представителство на физически и юридически лица във всички незабранени от законодателството дейности, вкл. търговско посредничество в сектор недвижими имоти. производството на селскостопанска продукция, отглеждането на животни, производство, продажба и търговия на суровини, материали и оборудване за упражняване на селскостопанска дейност, търговия със селскостопански продукти, както собствено производство, така и произведени от трети лица, промотиране на развитието на селскостопанската дейност също и чрез организация на курсове за професионално ориентиране проектиране и провеждане на промоционални кампании с цел търговска реализация, рекламни и имидж кампании. дружеството, освен това, ще може да извършва всякакви сделки в сферата на недвижимото, движимото имущество, индустрия, търговия, финанси, пряко или непряко свързани с предмета на дейност; също така може да вземе дялови участия и дялове в други дружества или предприятия.
Управители/Съдружници
  • франческо б.
Съдружници
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма ЗЕМЕН 2020 ООД (ZEMEN 2020) с ЕИК/ПИК 203982783 е основана на 22.2.2016 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, СВ.ИВАН РИЛСКИ, №42-44, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. ЗЕМЕН 2020 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.03.2016 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Проектиране и реализиране на инициативи, полезни за развитието на Земен, територията и качеството на живот на населението. Осъществяване, организиране и ръководене на развлекателни, образователни и туристически инициативи и реализиране на съпровождащи структури като барове, ресторанти, селища от ваканционен тип, резиденции, къмпинги, спортни структури, напр. тенис кортове, басейни, манежи, футболни игрища, голф и поло Организиране на семинари, срещи и събирания с образователна цел и с цел промотиране на дейности и услуги Организация и провеждане на курсове за професионална ориентация с акцент към промоцията на секторите обслужване, търговия, туризъм, земеделие и животновъдство. Производство и търговия със селскостопански и хранителни продукти, напитки и ликьори, на едро и дребно както със собствена марка, така и с чужди марки. Представителство както при продажба на продукти така и представителство на физически и юридически лица във всички незабранени от законодателството дейности, вкл. търговско посредничество в сектор недвижими имоти. Производството на селскостопанска продукция, отглеждането на животни, производство, продажба и търговия на суровини, материали и оборудване за упражняване на селскостопанска дейност, търговия със селскостопански продукти, както собствено производство, така и произведени от трети лица, промотиране на развитието на селскостопанската дейност също и чрез организация на курсове за професионално ориентиране проектиране и провеждане на промоционални кампании с цел търговска реализация, рекламни и имидж кампании. Дружеството, освен това, ще може да извършва всякакви сделки в сферата на недвижимото, движимото имущество, индустрия, търговия, финанси, пряко или непряко свързани с предмета на дейност; Също така може да вземе дялови участия и дялове в други дружества или предприятия.
    Управители
    франческо б.
    Съдружници
    Капитал
    500
    Внесен капитал
    500
    Име на фирма
    ЗЕМЕН 2020
    Изписване на чужд език
    ZEMEN 2020
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, СВ.ИВАН РИЛСКИ, №42-44
    Основана
    22.2.2016

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115893334ЕПОНА ООД

с. Отец Паисиево, Калояново

дорийн о.

Съдружници

Виж още
175254889КЕРИНЯ ЕООД

гр. София, Столична

дорийн о.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203890790ИМА ФУУД ООД

гр. София, Столична

дорийн о.

Съдружници

франческо б.

Съдружници

Виж още
204044117СВЕВЛАД ООД

гр. Бургас, Бургас

дорийн о.

Съдружници

Виж още
204285367СМС УНИПИК ООД

гр. Пловдив, Пловдив

дорийн о.

Съдружници

Виж още
204289209КОМПАНИЯ САРДА ИНВЕСТИМЕНТИ ООД

гр. София, Столична

франческо б.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.