Firms.bg
Търси

РАДКО КУСТЕВ ЕТЕИК: 203978557, гр. Гоце Делчев, Гоце Делчев

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.03.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
РАДКО КУСТЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
RADKO KUSTEV
Дата на регистрация
18.2.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. Арда, №6, вход А
Предмет на дейност
експлоатация на специализиран малък обект за дестилиране и услуги за населението по дестилиране; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на кафе, цигари, алкохол и безалкохолни напитки; ресторантьорство и експлоатация на заведения за обществено хранене; производство и продажба на промишлени и битови стоки; производство и продажба на селскостопански стоки; вътрешна и външнотърговска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; транспортна, рекламна и информационна дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; внос, износ, реекспорт и бартер; хотелиерски, туристически, консултантски услуги и всички други дейности незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
радко к.

Резюме

Фирма РАДКО КУСТЕВ ЕТ (RADKO KUSTEV) с ЕИК/ПИК 203978557 е основана на 18.2.2016 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. Арда, №6, вход А. РАДКО КУСТЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.03.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    18.2.2016
    Предмет на дейност
    Експлоатация на специализиран малък обект за дестилиране и услуги за населението по дестилиране; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на кафе, цигари, алкохол и безалкохолни напитки; ресторантьорство и експлоатация на заведения за обществено хранене; производство и продажба на промишлени и битови стоки; производство и продажба на селскостопански стоки; вътрешна и външнотърговска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; транспортна, рекламна и информационна дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; внос, износ, реекспорт и бартер; хотелиерски, туристически, консултантски услуги и всички други дейности незабранени от закона.
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. Арда, №6, вход А
    Име на фирма
    РАДКО КУСТЕВ
    Изписване на чужд език
    RADKO KUSTEV
    Физическо лице - търговец
    радко к.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
101713882РЕНДГ ООД

гр. Гоце Делчев, Гоце Делчев

радко к.

Съдружници, Управители

Виж още
201655637ЕРЕНДЖИ ГРУП ООД

с. Огняново, Гърмен

радко к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.