Firms.bg
Търси

НОРТИК 2016 ЕАДЕИК: 203938790, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
НОРТИК 2016 ЕАД
Изписване на чужд език
NORTYK 2016 AD
Дата на регистрация
23.1.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, бул. "Княз Борис I", №76, етаж 4, апартамент 13
Предмет на дейност
производство, внос, износ и търговия с продукти, сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти във връзка с производството на електрическа енергия от възобновяеми източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоражения на за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката. в случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, дружеството предприема извършването и след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването и преди това. производство на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и реализация на селскостопанска прадукция, хотелиерска, туристически и ресторантьорска дейност /след лиценз/, информационна, спортна, анимационни, културни и други дейности, свързани с международния и вътрешния туризъм, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, стоителна и инвеститорска дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници и товари по суша, море и въздух, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейности, издателска и печатарска дейност, отдаване на автомобили под наем, включително и инвестиици в други бизнес проекти на трети лица в страната и извън нея.
Представители
  • ивайло р.
  • анастасия к.
Съвет на директорите
Едноличен собственик на капитала
анастасия к.
Капитал размер
104500 лв. (внесен капитал: 104500 лв.)

Резюме

Фирма НОРТИК 2016 ЕАД (NORTYK 2016 AD) с ЕИК/ПИК 203938790 е основана на 23.1.2016 с правна форма Еднолично акционерно дружество или на кратко ЕАД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, бул. "Княз Борис I", №76, етаж 4, апартамент 13, а началният внесен капитал е в размер на 104500 лева. НОРТИК 2016 ЕАД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.02.2016 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    НОРТИК 2016
    Капитал
    104500
    Представители
    дарина р.
    Съвет на директорите
    Изписване на чужд език
    NORTYK 2016 AD
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул.Охрид, №26, етаж 3
    Предмет на дейност
    производство, внос, износ и търговия с продукти, сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, маркетингови и рекламни услуги, счетоводни услуги; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти във връзка с производството на електрическа енергия от възобновяеми източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоражения на за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването и след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването и преди това. производство на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и реализация на селскостопанска прадукция, хотелиерска, туристически и ресторантьорска дейност /след лиценз/, информационна, спортна, анимационни, културни и други дейности, свързани с международния и вътрешния туризъм, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, стоителна и инвеститорска дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници и товари по суша, море и въздух, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейности, издателска и печатарска дейност, отдаване на автомобили под наем, включително и инвестиици в други бизнес проекти на трети лица в страната и извън нея.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Внесен капитал
    104500
    Основана
    23.1.2016
  2. 29.09.2022 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, бул. "Княз Борис I", №76, етаж 4, апартамент 13
    Начин на представляване
    САМО ЗАЕДНО ОТ ИВАЙЛО СИМЕОНОВ РАЙЧЕВ и АНАСТАСИЯ ХАРАЛАМБИЕВА КАЛЧЕВА
    Съвет на директорите
    ивайло р.
    Представители

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.