Firms.bg
Търси

Алфа Лъкшъри Хоумс ЕООДЕИК: 203912331, гр. Петрич, Петрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
26.04.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
Алфа Лъкшъри Хоумс ЕООД
Изписване на чужд език
”Alpha Luxury Homes” Ltd
Дата на регистрация
8.1.2016
Регистрация по ЗДДС

BG203912331 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", №11A, етаж 1
Предмет на дейност
основната дейност на дружеството е: (1). покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки собствено производство; покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селскостопански стоки; (2). търговия със строителни материали и отоплителна техника; (3). търговия с хранителни продукти: зехтин, маслини и др. (4). производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; ишлеме; (5). складиране и дистрибуция на стоки; (6). покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и / или отдаване под наем; (7). посреднически и консултантски при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (8). управление на недвижими имоти; (9). консултантски услуги; бизнес анализи, маркетингови проучвания; (10). сделки с интелектуална собственост; издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; импресарски услуги; маркетинг; (11). хотелиерство, ресторантьорство; (12). транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (13). отдаване под наем на транспортни средства; (14). търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (15). всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. за постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности: (1). да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.; (2). да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в българия или други държави по решение на общото събрание на съдружниците; (3). търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица; (4). да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в българия или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество; (5). да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.
Управители/Съдружници
  • серетис в.
Едноличен собственик на капитала
серетис в.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма Алфа Лъкшъри Хоумс ЕООД (”Alpha Luxury Homes” Ltd) с ЕИК/ПИК 203912331 е основана на 8.1.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", №11A, етаж 1, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. Алфа Лъкшъри Хоумс ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203912331 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 8.02.2016 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Алфа Лъкшъри Хоумс
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. Николай Добрев, №1
    Управители
    серетис в.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    8.1.2016
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ОТОПЛИТЕЛНА ТЕХНИКА; ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ: ЗЕХТИН, МАСЛИНИ И ДР.; ПОСРЕДНИЧЕСТВО И КОНСУЛТАЦИИ ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКА И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И/ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО БЪЛГАРСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
    Капитал
    500
    Изписване на чужд език
    ”Alpha Luxury Homes” Ltd
    Внесен капитал
    500
  2. 14.04.2016 г.

    Управители
    серетис в.
  3. 19.02.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203912331
  4. 20.02.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203912331
  5. 26.04.2018 г.

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Благоевград, община Сандански, гр. Сандански, ул. "Първи май", №32В
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Цар Борис III", №11A, етаж 1
    Предмет на дейност
    Основната дейност на дружеството е: (1). Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; Продажба на стоки собствено производство; Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селскостопански стоки; (2). Търговия със строителни материали и отоплителна техника; (3). Търговия с хранителни продукти: зехтин, маслини и др. (4). Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа; Ишлеме; (5). Складиране и дистрибуция на стоки; (6). Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и / или отдаване под наем; (7). Посреднически и консултантски при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (8). Управление на недвижими имоти; (9). Консултантски услуги; Бизнес анализи, маркетингови проучвания; (10). Сделки с интелектуална собственост; Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги, други услуги; Импресарски услуги; Маркетинг; (11). Хотелиерство, ресторантьорство; (12). Транспортна дейност – международен транспорт и транспорт в страната; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (13). Отдаване под наем на транспортни средства; (14). Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; (15). Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. За постигане на своите цели дружеството може да извършва следните допълнителни дейности: (1). Да участва в други дружества със същата или сходна дейност във всякаква легална форма, като обединения с други дружества, вливания и сливания с други дружества, създаване и участия в дъщeрни дружества, разделяне на две или повече дружества и т.н.; (2). Да създава офиси, лаборатории, клонове, складови бази и други съоръжения в България или други държави по решение на Общото събрание на съдружниците; (3). Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически лица; (4). Да си сътрудничи с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина, по всякакъв начин или форма на сътрудничество; (5). Да осигурява гаранции пред трети страни за компании, с които осъществява търговски сделки, дотолкова доколкото тези гаранции обслужват целите и интересите на дружеството.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
148067732РЕДИ МИКС БГ ЕООД

гр. Варна, Варна

вячеслав а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200054434КИМИ ТРАНСПОРТ ЕООД

гр. Петрич, Петрич

вячеслав а.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
200338228БЕЛАРУС ИНВЕСТ ЕООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

вячеслав а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201026263Комптел Къмюникейшънс ЕООД

гр. София, Столична

вячеслав а.

Управители, Управители

Виж още
201893485МОНАПАРТ.БГ ООД

гр. Варна, Варна

вячеслав а.

Съдружници

Виж още
202021301АЛФА ЛИБЕРТИ ООД

гр. София, Столична

вячеслав а.

Съдружници

Виж още
202650358НИНА - НЕБЕ ЕООД

гр. Ахелой, Поморие

вячеслав а.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
202815393ТИВИИСЕНДМООР ЕООД

гр. София, Столична

вячеслав а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204484006ФОВЕА КАР ИМПОРТ ЕКСПОРТ ЕООД

гр. София, Столична

вячеслав а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205048136ФРИВЕЙ ООД

гр. Гоце Делчев, Гоце Делчев

вячеслав а.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.