Firms.bg
Търси

КРАКРАСТРОЙ - Д ЕООДЕИК: 203904140, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
26.07.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
КРАКРАСТРОЙ - Д ЕООД
Изписване на чужд език
"KRAKRASTROI - D" Ltd.
Дата на регистрация
3.1.2016
Регистрация по ЗДДС

BG203904140 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. "Княз Александър Батенберг", №15, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
проектиране, строителство, реконструкция и ремонт нa жилищни, административни, промишлени, ceлckocтопански, oбщecтвени и дpуги сгради и комуникациите kъм тяx, монтаж на машини и съоръжения в сградите, в страната и в чужбина; изгpaждане нa oбekти зa битови и oбщecтвени уcлуги, инженеринг, строително - предприемаческа дейност, архитектура и дизайн, в страната и в чужбина; осъществяване на дейност по строителен надзор; сделки с недвижими имоти ; производствена дейност в пълен обем; търговска дейност в страната и в чужбина на едро и дребно във всичките й видове; търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чужди физически и юридически лица; транспорт и спедиция в страната и чужбина; маркетинг, оценителска и консултанска дейност; туpиcтичecки, peклaмни, инфopмaциoнни, пpoгpaмни и дpуги уcлуги; ремонтно - сервизна и всякакъв вид друга дейност в сферата на услугите, незабранена от закона; образователна дейност за подготовка, квалификация, преквалификация на кадри; всякаква друга дейност за постигане целите на търговското дружество, незабранена от закона. дейностите, за които се изисква специално разрешение (лиценз) или са обект на специално регулиране, ще се извършват след надлежно снабдяване с такова и / или при спазване на действуващото законодателство.
Управители/Съдружници
  • кирил к.
Едноличен собственик на капитала
кирил к.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма КРАКРАСТРОЙ - Д ЕООД ("KRAKRASTROI - D" Ltd.) с ЕИК/ПИК 203904140 е основана на 3.1.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. "Княз Александър Батенберг", №15, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. КРАКРАСТРОЙ - Д ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203904140 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 3.02.2016 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    20
    Внесен капитал
    20
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. "Княз Александър Батенберг", №15, етаж 1, апартамент 2
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. "Княз Александър Батенберг", №15, етаж 1, апартамент 2
    Предмет на дейност
    проектиране, строителство, реконструкция и ремонт нa жилищни, административни, промишлени, ceлckocтопански, oбщecтвени и дpуги сгради и комуникациите kъм тяx, монтаж на машини и съоръжения в сградите, в страната и в чужбина; изгpaждане нa oбekти зa битови и oбщecтвени уcлуги, инженеринг, строително - предприемаческа дейност, архитектура и дизайн, в страната и в чужбина; осъществяване на дейност по строителен надзор; сделки с недвижими имоти ; производствена дейност в пълен обем; търговска дейност в страната и в чужбина на едро и дребно във всичките й видове; търговско представителство, посредничество и агентство на наши и чужди физически и юридически лица; транспорт и спедиция в страната и чужбина; маркетинг, оценителска и консултанска дейност; туpиcтичecки, peклaмни, инфopмaциoнни, пpoгpaмни и дpуги уcлуги; ремонтно - сервизна и всякакъв вид друга дейност в сферата на услугите, незабранена от закона; образователна дейност за подготовка, квалификация, преквалификация на кадри; всякаква друга дейност за постигане целите на търговското дружество, незабранена от закона. Дейностите, за които се изисква специално разрешение (лиценз) или са обект на специално регулиране, ще се извършват след надлежно снабдяване с такова и / или при спазване на действуващото законодателство.
    Управители
    кирил к.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    КРАКРАСТРОЙ - Д
    Основана
    3.1.2016
    Изписване на чужд език
    "KRAKRASTROI - D" Ltd.
  2. 25.07.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203904140
  3. 26.07.2018 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203904140

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
113063539ВЕК-92 ООД

гр. Перник, Перник

кирил к.

Съдружници, Управители, Управители

Виж още
113500160ЛЮБАШ-2000 ООД

гр. Перник, Перник

кирил к.

Съдружници

Виж още
201321274ВЕК 92 СТРОЙ ООД

гр. Перник, Перник

кирил к.

Съдружници, Съдружници, Управители, Управители

Виж още
823022056КИРИЛ КИРИЛОВ - Д ЕТ

гр. Перник, Перник

кирил к.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.