Firms.bg
Търси

ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ ООДЕИК: 203877095, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.01.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ ООД
Дата на регистрация
18.0.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Младост, блок 29, вход Д, етаж 2, апартамент 73
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно, вкл. оказионна, със стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство и ресторантьорство /след лиценз/; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; външна и вътрешна търговия; създаване и развитие на пазари за чисти и био храни, натурални селски продукти, свежи, преработени, произведени или доставени от малки и средни производители. традиционни и занаятчийски храни; обединяване усилията на експерти и учени в областта на земеделието и преработката на традиционни и занаятчийски храни; обучителна, експертна и професионална подкрепа на желаещите да се развиват и усъвършенстват в производството на чисти храни и продукти; производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция; производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки и продажба в страната и чужбина, както и всякакъв вид търговски сделки незабранени от законите на република българия.
Управители/Съдружници
  • николай п.
Съдружници
Капитал размер
3 лв. (внесен капитал: 3 лв.)

Резюме

Фирма ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ ООД () с ЕИК/ПИК 203877095 е основана на 18.0.2016 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Младост, блок 29, вход Д, етаж 2, апартамент 73, а началният внесен капитал е в размер на 3 лева. ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.01.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    18.0.2016
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно, вкл. оказионна, със стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид; хотелиерство и ресторантьорство /след лиценз/; Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Търговско представителство и посредничество; Външна и вътрешна търговия; Създаване и развитие на пазари за чисти и био храни, натурални селски продукти, свежи, преработени, произведени или доставени от малки и средни производители. Традиционни и занаятчийски храни; Обединяване усилията на експерти и учени в областта на земеделието и преработката на традиционни и занаятчийски храни; Обучителна, експертна и професионална подкрепа на желаещите да се развиват и усъвършенстват в производството на чисти храни и продукти; Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция; Производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки и продажба в страната и чужбина, както и всякакъв вид търговски сделки незабранени от законите на Република България.
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Младост, блок 29, вход Д, етаж 2, апартамент 73
    Съдружници
    георги г.
    Капитал
    3
    Име на фирма
    ФЕРМЕРСКИ ПАЗАРИ
    Управители
    Внесен капитал
    3

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103161369ЕКО ТУР ЕООД

гр. Варна, Варна

николай п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
121417864АВАЛОН 5 ООД

гр. София, Столична

николай п.

Съдружници

Виж още
200293150ВАРНЕНСКА ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕООД

гр. Варна, Варна

николай п.

Управители

Виж още
204193164СЛЪНЧЕВ ХЛЯБ ЕООД

гр. Варна, Варна

георги г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
020102322ДАРЗАЛАС ЕООД

гр. Варна, Варна

николай п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.