Firms.bg
Търси

ХЕЛИОС 2016 ООДЕИК: 203823980, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.04.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХЕЛИОС 2016 ООД
Дата на регистрация
8.11.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203823980 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ВЕЛИКОКНЯЖЕВСКА, №22
Предмет на дейност
търговия с електрическа енергия. координатор на стандартна балансираща група. координатор на комбинирана балансираща група. производство на електроенергия; проучване и реализация на проекта в сферата на възобновяемите и алтернативни източници и биогорива; ветроенергийните и фотоволтаичните проекти в българия; разработване, проектиране, реализация и мениджмънтът на ветроенергийни, фотоволтаични и алтернативни енергийни системи и паркове и биогорива консултации по проекти в областта на вятърната и алтернативната възобновяема енергия. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и даване под наем, търговия на едро и дребно; маркетинг; вътрешна и външна търговия; селскостопанска дейност; строителство и сделки с недвижими имоти; търговия и представителство, посредничество и агенство на местни и чуждестранни лица, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и услуги посочени в търговския закон и незабранени с нормативен акт. дейността ще се извършва в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • йоана т.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
иван т.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ХЕЛИОС 2016 ООД () с ЕИК/ПИК 203823980 е основана на 8.11.2015 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ВЕЛИКОКНЯЖЕВСКА, №22, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ХЕЛИОС 2016 ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203823980 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 8.12.2015 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ВЕЛИКОКНЯЖЕВСКА, №22
    Внесен капитал
    10
    Основана
    8.11.2015
    Предмет на дейност
    Покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и даване под наем, търговия на едро и дребно, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество , покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и услуги посочени в Търговският закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
    Управители
    иван т.
    Капитал
    10
    Име на фирма
    ХЕЛИОС 2016
    Едноличен собственик на капитала
  2. 14.11.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203823980
  3. 15.11.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203823980
  4. 7.12.2017 г.

    Предмет на дейност
    Търговия с електрическа енергия. Координатор на стандартна балансираща група. Координатор на комбинирана балансираща група. Производство на електроенергия; проучване и реализация на проекта в сферата на възобновяемите и алтернативни източници и биогорива; ветроенергийните и фотоволтаичните проекти в България; разработване, проектиране, реализация и мениджмънтът на ветроенергийни, фотоволтаични и алтернативни енергийни системи и паркове и биогорива консултации по проекти в областта на вятърната и алтернативната възобновяема енергия. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и даване под наем, търговия на едро и дребно; маркетинг; вътрешна и външна търговия; селскостопанска дейност; строителство и сделки с недвижими имоти; търговия и представителство, посредничество и агенство на местни и чуждестранни лица, ресторантьорство, превозни, спедиционни, комисионни сделки, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и услуги посочени в Търговския закон и незабранени с нормативен акт. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
  5. 4.04.2024 г.

    Управители
    иван т.
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.