Firms.bg
Търси

ХАДДАД МИЛК ЕООДЕИК: 203820112, с. Макариополско, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.02.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХАДДАД МИЛК ЕООД
Изписване на чужд език
HADDAD MILK LTD
Дата на регистрация
4.11.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203820112 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, с. Макариополско, ул.ЮРИЙ ГАГАРИН, №10
Предмет на дейност
производство на мляко и млечни продукти без сладолед, търговия на дребно и едро, международна и вътрешна транспортна, спедиционна и пласментно снабдителска дейност, превоз на товари в страната и чужбина, със собствен или нает транспорт -лек и товарен, сделки с недвижими имоти, проектиране, строителство /високо, ниско жилищно и промишлено/, ремонт на сгради и съоръжения. търговска дейност (комисионна, лизингова, бартерна и др. разновидности) на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки и вещи (хранителни, промишлени, стоки за бита, суровини, нефтопродукти, оборудване за производство и др. чрез магазини, павилиони, едрови складове и заведения за обществено хранене. внос и износ на стоки, маркетинг, посредничество и представителство на чужди и наши фирми в страната и чужбина. производство и реализация на селскостопански произведения -растителни и животински, в сурово и преработено състояние. производство на хранителни стоки, суровини за тях, безалкохолни и др. напитки. транспортни и превозни услуги на пътници и товари в страната и чужбина. вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и съответните им спомагателни дейности. бюра за пътувания в страната и чужбина, шивашки услуги и изработване на ишлеме. и всички други дейности, незабранени от закона, като за извършване на дейност, за която е необходим съответен лиценз да се счита за вписана в предмета на дейност след издаването му.
Управители/Съдружници
  • светослав с.
Едноличен собственик на капитала
светослав с.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма ХАДДАД МИЛК ЕООД (HADDAD MILK LTD) с ЕИК/ПИК 203820112 е основана на 4.11.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, с. Макариополско, ул.ЮРИЙ ГАГАРИН, №10, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. ХАДДАД МИЛК ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203820112 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 4.12.2015 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, с. Макариополско, ул.ЮРИЙ ГАГАРИН, №10
    Управители
    жозеф х.
    Име на фирма
    ХАДДАД МИЛК
    Изписване на чужд език
    HADDAD MILK LTD
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    4.11.2015
    Предмет на дейност
    Производство на мляко и млечни продукти без сладолед, търговия на дребно и едро, Международна и вътрешна транспортна, спедиционна и пласментно снабдителска дейност, превоз на товари в страната и чужбина, със собствен или нает транспорт -лек и товарен, сделки с недвижими имоти, проектиране, строителство /високо, ниско жилищно и промишлено/, ремонт на сгради и съоръжения. Търговска дейност (комисионна, лизингова, бартерна и др. разновидности) на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки и вещи (хранителни, промишлени, стоки за бита, суровини, нефтопродукти, оборудване за производство и др. чрез магазини, павилиони, едрови складове и заведения за обществено хранене. Внос и износ на стоки, маркетинг, посредничество и представителство на чужди и наши фирми в страната и чужбина. Производство и реализация на селскостопански произведения -растителни и животински, в сурово и преработено състояние. Производство на хранителни стоки, суровини за тях, безалкохолни и др. напитки. Транспортни и превозни услуги на пътници и товари в страната и чужбина. Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и съответните им спомагателни дейности. Бюра за пътувания в страната и чужбина, шивашки услуги и изработване на ишлеме. И всички други дейности, незабранени от закона, като за извършване на дейност, за която е необходим съответен лиценз да се счита за вписана в предмета на дейност след издаването му.
    Капитал
    500
    Внесен капитал
    500
  2. 18.02.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG203820112
  3. 19.02.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG203820112
  4. 7.02.2019 г.

    Управители
    жозеф х.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.