Firms.bg
Търси

АЛБА НОВА-88 ЕООДЕИК: 203817632, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.12.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЛБА НОВА-88 ЕООД
Изписване на чужд език
ALBA NOVA-88
Дата на регистрация
2.11.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, СКОПИЕ, №18, етаж 8, апартамент 46
Предмет на дейност
производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; обмяна на валута; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко-продажба, ремонт и поддръжка на мпс; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство; и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • албена г.
Едноличен собственик на капитала
албена г.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма АЛБА НОВА-88 ЕООД (ALBA NOVA-88) с ЕИК/ПИК 203817632 е основана на 2.11.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, СКОПИЕ, №18, етаж 8, апартамент 46, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. АЛБА НОВА-88 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 2.12.2015 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2.11.2015
    Едноличен собственик на капитала
    албена г.
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, СКОПИЕ, №18, етаж 8, апартамент 46
    Управители
    Име на фирма
    АЛБА НОВА-88
    Изписване на чужд език
    ALBA NOVA-88
    Предмет на дейност
    Производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; обмяна на валута; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко-продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство; и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200339789АЛБЕНА-2008 - АЛБЕНА ПЕТРОВА ЕТ

гр. Търговище, Търговище

албена г.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.