Firms.bg
Търси

БУЛФИНАНС БГ ЕООДЕИК: 203781759, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.03.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
БУЛФИНАНС БГ ЕООД
Изписване на чужд език
BULFINANCE BG LTD
Дата на регистрация
12.10.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, №6, вход Г, етаж 6, апартамент 16
Предмет на дейност
търговска и външнотърговска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. консултански услуги; внос, износ и реекспорт. неспециализирано търговско посредничество с разнообразни стоки и финансови инструменти. производствена и инвестиционна дейност. финансови консултации, управленско и бизнес консултиране на физически и юридически лица, посредничество, процедурна организация и оформяне на необходимите документи, договори и проекти в това число и на чужди езици, за кандидатствуване за инвестиции, кредити и заеми от български и чуждестранни лицензирани компании, банкови и небанкови институции и фондове. маркетингово проучване на вътрешния и международния търговски и финансов пазар, посредничество, представителство, да извършват консултации, информационни и финансови услуги срещу заплащане за привличане на чуждестранни инвестиции както за себе си и своите фирми, така и за трети физически и юридически лица в това число страната и чужбина за финансиране на проекти и програми, и създават гаранционни портфейли; финансов мениджмънт, посредничество, представителство и покупко-продажба и обратно откупуване на ценни книжа и други видове финансови инструменти, покупка и продажба на движими и недвижими имоти. търговия, строителство и управление на недвижими имоти и всяка друга незабранена от закон дейност, не изискваща специално разрешение, или ако такова е необходимо - след снабдяване с необходимото разрешение или лиценз. всякакви други видове фирмени дейности, незабранени със специален закон.
Управители/Съдружници
  • митко х.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
митко х.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма БУЛФИНАНС БГ ЕООД (BULFINANCE BG LTD) с ЕИК/ПИК 203781759 е основана на 12.10.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, №6, вход Г, етаж 6, апартамент 16, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. БУЛФИНАНС БГ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.11.2015 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БУЛФИНАНС БГ
    Внесен капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, №6, вход Г, етаж 6, апартамент 16
    Предмет на дейност
    Търговска и външнотърговска дейност, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. Консултански услуги; внос, износ и реекспорт. Неспециализирано търговско посредничество с разнообразни стоки и финансови инструменти. Производствена и Инвестиционна дейност. Финансови консултации, управленско и бизнес консултиране на физически и юридически лица, посредничество, процедурна организация и оформяне на необходимите документи, договори и проекти в това число и на чужди езици, за кандидатствуване за инвестиции, кредити и заеми от български и чуждестранни лицензирани компании, банкови и небанкови институции и фондове. Маркетингово проучване на вътрешния и международния търговски и финансов пазар, посредничество, представителство, да извършват консултации, информационни и финансови услуги срещу заплащане за привличане на чуждестранни инвестиции както за себе си и своите фирми, така и за трети физически и юридически лица в това число страната и чужбина за финансиране на проекти и програми, и създават гаранционни портфейли; финансов мениджмънт, посредничество, представителство и покупко-продажба и обратно откупуване на ценни книжа и други видове финансови инструменти, покупка и продажба на движими и недвижими имоти. Търговия, строителство и управление на недвижими имоти и всяка друга незабранена от закон дейност, не изискваща специално разрешение, или ако такова е необходимо - след снабдяване с необходимото разрешение или лиценз. Всякакви други видове фирмени дейности, незабранени със специален закон.
    Управители
    митко х.
    Съдружници
    Капитал
    100
    Основана
    12.10.2015
    Изписване на чужд език
    BULFINANS BG LTD
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
  2. 16.11.2015 г.

    Изписване на чужд език
    BULFINANCE BG LTD
  3. 15.03.2022 г.

    Управители
    митко х.
    Едноличен собственик на капитала
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
124049544ММ - МИТКО ХРИСТОВ ЕТ

гр. Добрич, Добрич

митко х.

Физическо лице - търговец

Виж още
200466046БИОСТИМУЛ ФАРМА ООД

гр. Добрич, Добрич

митко х.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
201721546ВИЛДИ 2 ООД

гр. Добрич, Добрич

любомир и.

Съдружници, Съдружници, Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
203181127МР ГРУП ИНВЕСТ ООД

гр. Русе, Русе

митко х.

Съдружници

Виж още
203584021УОРЛД ФРЕНДС ЕООД

гр. Добрич, Добрич

любомир и.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205766976БУЛФИНСА ООД

гр. Добрич, Добрич

митко х.

Едноличен собственик на капитала, Съдружници, Едноличен собственик на капитала, Съдружници

Виж още
206042702„БУЛФИНПРО“ ООД

гр. София, Столична

митко х.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.