Firms.bg
Търси

ЗП Иван Ечев ЕТЕИК: 203770360, гр. Левски, Левски

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.10.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЗП Иван Ечев ЕТ
Дата на регистрация
5.10.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203770360 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Левски, гр. Левски, ул. Васил Левски, №6
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка, реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход и фуражи; търговия в страната и чужбина със селскостопанска продукция от растителен и животински произход и фуражи; ремонт на селскостопанска техника, машини и двигатели, и извършване на селскостопански услуги с машини; търговия с промишлени, хранителни и битови стоки, търговия на едро и дребно с бира, безалкохолни напитки, захарни изделия, цигари и тютюневи изделия / след лиценз /, комисионна търговия, електронна търговия, онлайн търговия, търговия на консигнация, разносна търговия, бутик, парфюмерия, кафе – аператив, ресторантьорство, хотелиерство, обществено хранене,счетоводни услуги , консултантска дейност, услуги за населението за крайно потребление, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови превози, посредническа дейност, авторемонтни услуги, аудио и видео услуги, забавни и развлекателни игри и всичко друго разрешено от закона.
Физическо лице - търговец
иван е.

Резюме

Фирма ЗП Иван Ечев ЕТ () с ЕИК/ПИК 203770360 е основана на 5.10.2015 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Левски, гр. Левски, ул. Васил Левски, №6. ЗП Иван Ечев ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG203770360 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 5.11.2015 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    5.10.2015
    Име на фирма
    ЗП Иван Ечев
    Предмет на дейност
    Производство, изкупуване, преработка, реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход и фуражи; търговия в страната и чужбина със селскостопанска продукция от растителен и животински произход и фуражи; ремонт на селскостопанска техника, машини и двигатели, и извършване на селскостопански услуги с машини; търговия с промишлени, хранителни и битови стоки, търговия на едро и дребно с бира, безалкохолни напитки, захарни изделия, цигари и тютюневи изделия / след лиценз /, комисионна търговия, електронна търговия, онлайн търговия, търговия на консигнация, разносна търговия, бутик, парфюмерия, кафе – аператив, ресторантьорство, хотелиерство, обществено хранене,счетоводни услуги , консултантска дейност, услуги за населението за крайно потребление, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови превози, посредническа дейност, авторемонтни услуги, аудио и видео услуги, забавни и развлекателни игри и всичко друго разрешено от закона.
    Физическо лице - търговец
    иван е.
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Левски, гр. Левски, ул. Васил Левски, №6
  2. 5.10.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203770360
  3. 6.10.2016 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203770360

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.