Firms.bg
Търси

ЕКСПО ГМБХ ЕООДЕИК: 203758170, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 20.12.2016 г.
Последна промяна
20.12.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕКСПО ГМБХ ЕООД
Изписване на чужд език
EXPO GMBH Ltd.
Дата на регистрация
28.9.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203758170 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, №10, вход А, етаж 1, апартамент 1
Предмет на дейност
търговия, дистрибуция, покупко-продажби, препродажби, внос и износ в страната и в чужбина, включително и онлайн продажби на едро и дребно на нови, употребявани и/или ремонтирани продукти, включително, но не само: електронни продукти (мобилни телефони, телевизори, компютри, фотоапарати) и аксесоари за тях; автомобили, мотициклети и съответните им аксесоари; продукти за корабоплаването (лодки, двигатели, съоръжения за риболов и аксесоари); продукти за моделирането; магнити; продукти за красота и здраве, както и фотографски и видео продукции с печат. промоционална и рекламна дейност, също и онлайн маркетинг и реклама на всякакви суровини, стоки, продукти и услуги без никакви ограничения. изработване на уеб-страници, апликации и електронни платформи, логистични и спедиционерски услуги. оказване на услуги по съдействие и консултации в горепосочените области, както и във всяка друга област без ограничения; търговско представителство и посредничество на физически и/или юридически лица в страната и чужбина; дейности по маркетингови проучвания, анализи, управление на проекти, административно-технически контрол и коордириране дейността на предприятия. покупко-продажби и извършване на всякакви други сделки с недвижими имоти, включително и дейности по управление, посредничество, агентство и всякакви други дейности във връзка с недвижими вещи; дейности, свързани със закупуване и препродажба на автомобили и други мпс, отдаването им под наем, управление и контрол на дейности в този сектор, както и извършването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
Управители/Съдружници
  • джузепе к.
Едноличен собственик на капитала
джузепе к.
Капитал размер
15000 лв. (внесен капитал: 15000 лв.)

Резюме

Фирма ЕКСПО ГМБХ ЕООД (EXPO GMBH Ltd.) с ЕИК/ПИК 203758170 е основана на 28.9.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, №10, вход А, етаж 1, апартамент 1, а началният внесен капитал е в размер на 15000 лева. ЕКСПО ГМБХ ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 28.10.2015 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЕКСПО ГМБХ
    Предмет на дейност
    Търговия, дистрибуция, покупко-продажби, препродажби, внос и износ в страната и в чужбина, включително и онлайн продажби на едро и дребно на нови, употребявани и/или ремонтирани продукти, включително, но не само: електронни продукти (мобилни телефони, телевизори, компютри, фотоапарати) и аксесоари за тях; автомобили, мотициклети и съответните им аксесоари; продукти за корабоплаването (лодки, двигатели, съоръжения за риболов и аксесоари); продукти за моделирането; магнити; продукти за красота и здраве, както и фотографски и видео продукции с печат. Промоционална и рекламна дейност, също и онлайн маркетинг и реклама на всякакви суровини, стоки, продукти и услуги без никакви ограничения. Изработване на уеб-страници, апликации и електронни платформи, логистични и спедиционерски услуги. Оказване на услуги по съдействие и консултации в горепосочените области, както и във всяка друга област без ограничения; търговско представителство и посредничество на физически и/или юридически лица в страната и чужбина; дейности по маркетингови проучвания, анализи, управление на проекти, административно-технически контрол и коордириране дейността на предприятия. Покупко-продажби и извършване на всякакви други сделки с недвижими имоти, включително и дейности по управление, посредничество, агентство и всякакви други дейности във връзка с недвижими вещи; дейности, свързани със закупуване и препродажба на автомобили и други МПС, отдаването им под наем, управление и контрол на дейности в този сектор, както и извършването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
    Управители
    джузепе к.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    15000
    Изписване на чужд език
    EXPO GMBH Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, №10, вход А, етаж 1, апартамент 1
    Основана
    28.9.2015
    Капитал
    15000
  2. 16.11.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG203758170
  3. 17.11.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG203758170
  4. 19.12.2016 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG203758170
  5. 20.12.2016 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG203758170
  6. 20.12.2016 г.

    Статус
    Прекратяване на търговската дейност

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202023971ТИМУР-ХЕБУН ЕООД

гр. Нови пазар, Нови пазар

тимур г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203730597ЛингуКардс ЕООД

гр. София, Столична

тимур г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.