Firms.bg
Търси

БОБО КОМЕРС 59 ЕООДЕИК: 203757207, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.10.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
БОБО КОМЕРС 59 ЕООД
Изписване на чужд език
BOBO KOMERS 59
Дата на регистрация
27.9.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. Атанас Беров, №1, вход Б, апартамент 36
Предмет на дейност
търговия с промишлени стоки, търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, строителство, строително-ремонтни работи, продуцентски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, рекламна, информационна или представяне на други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, пътнически и товарни, транспортни превози в страната и в чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, транспортна дейност, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове и гъби, ресторантьорство, хотелиерство, строителна дейност, разкриване на магазини и обекти за обществено хранене, външнотърговска дейност, извършване на бръснаро - фризьорски услуги, туристически услуги, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. търговското дружество ще осъществява дейността си в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • бекир т.
Едноличен собственик на капитала
бекир т.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма БОБО КОМЕРС 59 ЕООД (BOBO KOMERS 59) с ЕИК/ПИК 203757207 е основана на 27.9.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. Атанас Беров, №1, вход Б, апартамент 36, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. БОБО КОМЕРС 59 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 27.10.2015 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    BOBO KOMERS 59
    Предмет на дейност
    търговия с промишлени стоки, търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, строителство, строително-ремонтни работи, продуцентски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, рекламна, информационна или представяне на други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, пътнически и товарни, транспортни превози в страната и в чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, транспортна дейност, събиране, съхранение и продажба на диворастящи плодове и гъби, ресторантьорство, хотелиерство, строителна дейност, разкриване на магазини и обекти за обществено хранене, външнотърговска дейност, извършване на бръснаро - фризьорски услуги, туристически услуги, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Търговското дружество ще осъществява дейността си в страната и в чужбина.
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. Атанас Беров, №1, вход Б, апартамент 36
    Управители
    бекир т.
    Име на фирма
    БОБО КОМЕРС 59
    Основана
    27.9.2015
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
130677938УМРАН АД

гр. София, Столична

бекир т.

Съвет на директорите

Виж още
175427871РАНИМ-БГ ЕООД

гр. София, Столична

бекир т.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.