Firms.bg
Търси

ВиШи ЕООДЕИК: 203737727, гр. Несебър, Несебър

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВиШи ЕООД
Изписване на чужд език
ViShi
Дата на регистрация
14.9.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203737727 ( )

Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, к-с "Стела поларис 2", етаж 0, апартамент 9
Предмет на дейност
проектиране, изграждане и експлоатация на магистрални газопроводи с високо и средно налягане. проектиране, монтаж и експлоатация на газови контролни точки (шкафове). проектиране, монтаж и експлоатация на стационарни, блокови и покривни котелни. проектиране, монтаж и експлоатация на вътрешни газопроводи, проектиране, монтаж и експлоатация на канализационни помпени станции, станции за повишаване на налягането на водата, пречиствателни съоръжения. покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, дейности в областта на информационните технологии, проектиране, монтаж и експлоатация на шкафове за управление на процеси, aвтоматизирани системи за управление. лизингови дейности, туристически, туроператорски и агентски услуги, хотелиерство, семейно хотелиерство, ресторантьорство,търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, организиране на спортни състезания. продажба на спортно оборудване и спортни автомобили, мотоциклети и други, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
Управители/Съдружници
  • виктор ш.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
виктор ш.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма ВиШи ЕООД (ViShi) с ЕИК/ПИК 203737727 е основана на 14.9.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, к-с "Стела поларис 2", етаж 0, апартамент 9, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. ВиШи ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 14.10.2015 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ОКТО ТОСТ
    Основана
    14.9.2015
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ; КОЗМЕТИЧНИ И ТАТУ УСЛУГИ, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ВНОС - ИЗНОС; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТЬОРАНТЬОРСТВО; ТУРИСТИЧЕСКИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ; ТУРОПЕРАТОРСКИ И ТУРАГЕНТСКИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.
    Управители
    тодор д.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, ул. "Цар Калоян", №29, етаж 2
  2. 1.11.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203737727
  3. 2.11.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203737727
  4. 10.08.2020 г.

    Име на фирма
    КАФЕ ИН БГ
    Изписване на чужд език
    CAFE IN BG
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 2, вход 1, етаж 3, апартамент 8
    Съдружници
    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    тодор д.
  5. 16.09.2021 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, к-с "Стела поларис 2", етаж 0, апартамент 9
    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    Име на фирма
    ВиШи
    Изписване на чужд език
    ViShi
    Предмет на дейност
    Проектиране, изграждане и експлоатация на магистрални газопроводи с високо и средно налягане. Проектиране, монтаж и експлоатация на газови контролни точки (шкафове). Проектиране, монтаж и експлоатация на стационарни, блокови и покривни котелни. Проектиране, монтаж и експлоатация на вътрешни газопроводи, проектиране, монтаж и експлоатация на канализационни помпени станции, станции за повишаване на налягането на водата, пречиствателни съоръжения. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, дейности в областта на информационните технологии, проектиране, монтаж и експлоатация на шкафове за управление на процеси, aвтоматизирани системи за управление. Лизингови дейности, туристически, туроператорски и агентски услуги, хотелиерство, семейно хотелиерство, ресторантьорство,търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, Организиране на спортни състезания. Продажба на спортно оборудване и спортни автомобили, мотоциклети и други, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
  6. 13.09.2022 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203737727

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200559212СОЛАРИС ГАЗ ООД

гр. Благоевград, Благоевград

виктор ш.

Съдружници

Виж още
203752729ВИП СТИЛ 2015 ООД

гр. Бургас, Бургас

вероника к.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
204026329КОКТЕМ ЕООД

гр. Бургас, Бургас

вероника к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205481439ДВК ГРУП ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

вероника к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.