Firms.bg
Търси

Жоро груп 666 ЕООДЕИК: 203657918, с. Говедарци, Самоков

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.08.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
Жоро груп 666 ЕООД
Дата на регистрация
12.7.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София, община Самоков, с. Говедарци, ул. "Мальовица", №27
Предмет на дейност
ресторантьорство, хотелиерска, туристическа и туроператорска дейност, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, покупка и производство на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова дейност, превозна, рекламна, брокерска дейност, сделки с недвижими имоти, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем на същите; импорт, експорт, реекспорт; превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен и/или нает транспорт, арендуване и обработка на земеделска земя с лична или наета техника и всички други дейности и услуги, разрешени от търговския закон, като при необходимост ще се придобиват съответните лицензи и разрешителни.
Управители/Съдружници
  • василка у.
Едноличен собственик на капитала
василка у.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма Жоро груп 666 ЕООД () с ЕИК/ПИК 203657918 е основана на 12.7.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Самоков, с. Говедарци, ул. "Мальовица", №27, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. Жоро груп 666 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.08.2015 г. - Регистрация на фирма

    Внесен капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Самоков, с. Говедарци, ул. "Мальовица", №27
    Предмет на дейност
    Ресторантьорство, хотелиерска, туристическа и туроператорска дейност, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, покупка и производство на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова дейност, превозна, рекламна, брокерска дейност, сделки с недвижими имоти, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем на същите; импорт, експорт, реекспорт; превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен и/или нает транспорт, арендуване и обработка на земеделска земя с лична или наета техника и всички други дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, като при необходимост ще се придобиват съответните лицензи и разрешителни.
    Едноличен собственик на капитала
    василка у.
    Име на фирма
    Жоро груп 666
    Основана
    12.7.2015
    Управители
    Капитал
    10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202961971БОХЕМИ БГ 14 ЕООД

с. Говедарци, Самоков

василка у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.