Firms.bg
Търси

МАМА ЛАБ БЪЛГАРИЯ ЕООДЕИК: 203646708, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.12.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАМА ЛАБ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Изписване на чужд език
MAMA LAB BULGARIA LTD
Дата на регистрация
3.7.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203646708 ( )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №23, офис 202
Предмет на дейност
проектиране, изграждане и поемане за управление и чрез лицензни или поверяване на трети лица чрез лиценз или под лиценз на инсталации със сложно технологично изпълнение, насочени към оползотворяване, третиране и депониране, трансформиране и валоризация чрез иновационни технологии на всякакви видове отпадъци и по-специално на битови отпадъци или подобни, специални инертни отпадъци, специални опасни и неопасни отпадъци, болнични отпадъци и отпадъци от производствени предприятия. проектиране, изграждане и поемане управлението и чрез лицензни или поверяване на трети лица чрез лиценз или подлиценз на инсталации със сложно технологично изпълнение. енергийно оползотворяване, свързано с преработка и чрез изгаряне с последващо производство и продажба на топлина и електроенергия. отстраняване и извозване на отпадъци от или към инсталации за оползотворяване, третиране или депониране, доколкото е целесъобразно по отношение на горните дейности. управление на депа за неопасни отпадъци, включително дейности по улавяне и оползотворяване на биогаз и възстановяване на околната среда. рекултивация и управление на площи, замърсени с въглеводороди и производни, разтворители, химически и бактериологични продукти чрез използване на специфични продукти и иновационни технологии. проектиране и изграждане на инсталации, оборудвани с иновационни и незамърсяващи технологии за производство на топло- и електроенергия. изследователска дейност и експериментиране на технологии, приложими към сектора на автомобилостроенето. приложение на двигатели, оборудвани с иновационна технология в сферата на автомобилите, автобусите, камионите, оперативните превозни средства, мореплаването и на генератори за енергия. производство на прототипи и на лимитирани серии на автомобилни средства произхождащи от модели, които вече са в производство при автомобилните производители, търговия със същите и със съответните резервни части. поемане на участие в други фирми или организации; техническо-финансова координация на фирмите или организациите, в които участва фирмата. всяка друга, незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • паоло м.
Едноличен собственик на капитала
паоло м.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма МАМА ЛАБ БЪЛГАРИЯ ЕООД (MAMA LAB BULGARIA LTD) с ЕИК/ПИК 203646708 е основана на 3.7.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №23, офис 202, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. МАМА ЛАБ БЪЛГАРИЯ ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 3.08.2015 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Проектиране, изграждане и поемане за управление и чрез лицензни или поверяване на трети лица чрез лиценз или под лиценз на инсталации със сложно технологично изпълнение, насочени към оползотворяване, третиране и депониране, трансформиране и валоризация чрез иновационни технологии на всякакви видове отпадъци и по-специално на битови отпадъци или подобни, специални инертни отпадъци, специални опасни и неопасни отпадъци, болнични отпадъци и отпадъци от производствени предприятия. Проектиране, изграждане и поемане управлението и чрез лицензни или поверяване на трети лица чрез лиценз или подлиценз на инсталации със сложно технологично изпълнение. Енергийно оползотворяване, свързано с преработка и чрез изгаряне с последващо производство и продажба на топлина и електроенергия. Отстраняване и извозване на отпадъци от или към инсталации за оползотворяване, третиране или депониране, доколкото е целесъобразно по отношение на горните дейности. Управление на депа за неопасни отпадъци, включително дейности по улавяне и оползотворяване на биогаз и възстановяване на околната среда. Рекултивация и управление на площи, замърсени с въглеводороди и производни, разтворители, химически и бактериологични продукти чрез използване на специфични продукти и иновационни технологии. Проектиране и изграждане на инсталации, оборудвани с иновационни и незамърсяващи технологии за производство на топло- и електроенергия. Изследователска дейност и експериментиране на технологии, приложими към сектора на автомобилостроенето. Приложение на двигатели, оборудвани с иновационна технология в сферата на автомобилите, автобусите, камионите, оперативните превозни средства, мореплаването и на генератори за енергия. Производство на прототипи и на лимитирани серии на автомобилни средства произхождащи от модели, които вече са в производство при Автомобилните производители, търговия със същите и със съответните резервни части. Поемане на участие в други фирми или организации; техническо-финансова координация на фирмите или организациите, в които участва фирмата. Всяка друга, незабранена от закона дейност.
    Едноличен собственик на капитала
    паоло м.
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    МАМА ЛАБ БЪЛГАРИЯ
    Изписване на чужд език
    MAMA LAB BULGARIA LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №23, офис 202
    Основана
    3.7.2015
    Управители
  2. 7.03.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203646708
  3. 8.03.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203646708
  4. 27.12.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203646708

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204060057Океанус ООД

гр. София, Столична

паоло м.

Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
205240058Анбора ООД

гр. Бургас, Бургас

паоло м.

Съдружници

Виж още
205412077ДИ ЧИ ДЗЕТА КОМПАНИ ЕООД

гр. София, Столична

паоло м.

Управители

Виж още
205777745БГ РИЪЛ ИСТЕЙТ КЪНСТРЪКШЪН ЕООД

гр. София, Столична

паоло м.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
206311451ГРОУПОНИКС БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

паоло м.

Съдружници, Съдружници

Виж още
206569380ОРИЗАРИ ИНДУСТРИЪЛ ДИВЕЛЪПМЪНТС ООД

гр. София, Столична

паоло м.

Съдружници

Виж още
206660620АЛВА СТРУКТУРА ЕООД

с. Звезделина, Кърджали

паоло м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.